icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Pressiteade: Krediidiinfo alustas “Edukas Eesti Ettevõte” tunnistuste väljastamist

21. juuni 2007

Krediidiinfo AS, maailma juhtiva krediidiinformatsiooni kontserni Experian Group tütarettevõte, hakkas välja andma tunnistust “Edukas Eesti Ettevõte”. 

Tunnistuse eesmärgiks on kinnitada edukate Eesti ettevõtete usaldusväärsust firma partneritele, klientidele ja töötajatele. Tunnistusi väljastatakse ettevõtetele, kelle majanduslik seisukord on Krediidiinfo reitingu järgi saanud hinnangu “hea”, “väga hea” või “suurepärane”. 

Krediidiinfo reiting on Krediidiinfo poolt igal aastal kõigile aastaaruande esitanud ettevõtetele antav krediidihinnang, mis põhineb ettevõtte majandus- ja finantsolukorra ning maksekommete analüüsil. 

Postituse teema