icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Uus E-Krediidiinfo on nüüd avatud

9. mai 2012

Meil on rõõm teatada, et tänasest, 9. maist, on avatud uus ja kaasaegne veebikeskkond nimega E-Krediidiinfo. See on meie seniste andmebaaside „Tasuta Firmapäring“ ja „Krediidiinfo Online“ uus ühine kodu. 

E-Krediidiinfos säilivad kõik samad funktsioonid, mida siiani on saanud kasutada. Uue keskkonna arendamisel oleme arvestanud klientide tagasisidega ja loonud uusi professionaalseid lahendusi igapäevaste äririskide maandamiseks. Paranenud on lehe kasutusmugavus, ülevaatlikkus ja funktsionaalsus. 

Tasuta Firmapäringu kasutajana on võimalik tasuta vaadata: ettevõtete üldandmeid, tegevusalasid ja maksuvõlgade infot. Tasuta registreerudes Pluss kliendiks näeb lisaks omanikke, juhatust, seotud ettevõtteid, kinnistuid ja b-kaardi andmeid. 

Krediidiinfo Online (uue nimega Proff) kliendina saab sisse logida olemasolevate paroolidega. Proff kliendina saab kasutaja enda käsutusse professionaalse tööriista äripartnerite paremaks tundmiseks. See on kiireim viis hankida taustainfot eraisikute ja Eesti ettevõtete kohta, jälgida reaalajas püsiklientide krediidiriske ning töötada ettevõtete rühmadega. Proff paketi kasutajana saab sisestada võlgnevusi Maksehäireregistrisse.

Postituse teema