icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Kes on „Edukas Eesti Ettevõte“ ja mida see tähendab?

24. mai 2016

„Eduka Eesti Ettevõtte“ tiitliga tunnustab Creditinfo juba aastaid tublisid Eesti ettevõtjaid, kelle majanduslik seisukord on suurepärane (reiting AAA), väga hea (reiting AA) või hea (reiting A).

Kõrge reitinguga seotud „Eduka Eesti Ettevõtte“ tiitel on tugeva ettevõtte tunnus, mille puhul võib kindel olla, et tegemist on usaldusväärse koostööpartneriga, kes suudab edukalt majandada ja täita oma finantskohustusi.

AAA, AA ja A-klassi reitinguga ettevõtteid on Eestis vaid 18 protsenti kõikidest registreeritud äriühingutest.

Reiting on ettevõttele antav koondhinne, mis võtab arvesse maksekäitumist ning  majandus- ja finantsnäitajaid. Paljude suhtarvude risti-põiki läbi analüüsimine ja mitme aasta finantsandmete kõrvutamine lubab meil 98-protsendilise tõenäosusega prognoosida ettevõtte käitumist tulevikus. Näiteks parimate klasside AAA või AA reitinguga ettevõtetest ainult üks tuhandest võib sattuda makserakustesse või pankrotti järgneva aasta jooksul.

Kuidas firmad kasutavad „Eduka Eesti Ettevõtte“ tiitlit ja kuldset märki?

„Eduka Eesti Ettevõtte“ tiitel kui hea maksekäitumise ja finantstugevuse garantii, on ettevõttele suureks väärtuseks siis, kui firma soovib kaasata uut kapitali või osta kaupu-teenuseid krediidiga – tingimused on soodsamad ja koostööpartnerite ring laiem.

Paljud firmad kasutavad „Eduka Eesti Ettevõtte“ tunnistust välispartneriga koostöölepete sõlmimisel või hangetel osalemisel, näiteks eriti populaarne on see ehitussektoris.

„Eduka Eesti Ettevõtte“ tiitliga käib kaasas kuldne märgis, mida tunnustuse pälvinud ettevõtted kasutavad sageli oma kodulehtedel, visiitkaartidel, töökuulutustel, dokumentidel, e-kirja jalustes ja muul viisil firma igapäevases kommunikatsioonis.

Samuti on kuldse märgi abil kerge tõendada firma usaldusväärsust teistele ettevõtetele, kes otsivad võimalikku koostööpartnerit näiteks Eesti suurimast äriinfo andmebaasist e-Krediidiinfo.ee  – “Eduka Eesti Ettevõtte” kuldne märk koos kehtiva reitinguga on firma nime taga kohe näha.

„Eduka Eesti Ettevõtte“ tunnustusel on ka emotsionaalne pool näiteks ettevõtte töötajatele. Raamitud tunnistus kontori seinal annab kindlustunde ja sõnumi – töötad tugevas ja jätkusuutlikus firmas, millega kaasneb hea maine, kindel töökoht ja õigeaegselt väljamakstud palgad.

Oska vaadata kuldset märki!

Koostööpartnerit või töökohta valides on lihtsaim viis kindlustunde saamiseks jälgida, kas firma kodulehel või e-Krediidiinfo andmebaasis on firma nime taga „Eduka Eesti Ettevõtte“ kuldne märk.

Eduka Eesti Ettevõtte” kuldne märk  põhineb Creditinfo Reitingul, mis on välja töötatud rahvusvaheliste mudelite põhjal ning arendatud ja testitud Eesti majandusruumis viimase 20-ne aasta jooksul. Krediidiinfo garanteerib, et kõrge AAA, AA ja A reitinguga ettevõtted järgmise 12 kuu jooksul ei lähe pankrotti, ei jää võlgu ega teki muid probleeme.

Postituse teema
×

Creditinfo Operations