icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Krediidiinfo uus nimi on Creditinfo

1. dets. 2016
creditinfoKrediidiinfo AS, Eesti suurim äriinfot pakkuv ettevõte, kannab uut ärinime Creditinfo Eesti AS ja uut korporatiivset kaubamärki Creditinfo.
Nimevahetus on seotud ettevõtte kuulumisega Creditinfo Group koosseisu alates käesoleva aasta algusest, mil Islandi päritolu ja enam kui 30 riigis tegutsev kontsern omandas 100-protsendilise osaluse Eestis.
Creditinfo Eesti juhataja Veiko Meos sõnul läheb põhirõhk uutele andmeallikatele ja toodetele. Peatselt on oodata uusi, Eesti turul innovaatilisi tooteid ja teenuseid. Creditinfo esindatus nii Eestis, Leedus kui Lätis annab meile unikaalse võimaluse ülebaltilise krediidibüroo loomiseks.
Creditinfo Group on juhtiv rahvusvaheline krediidiinformatsiooni ja riskide halduse teenuseid pakkuv ettevõte, mis on asutatud 1997. aastal Islandil. Ettevõtte peakorter asub Reykjavikis ning on tööandjaks ligikaudu 400 inimesele üle maailma.
Kontsern tegutseb üle maailma 26 riigis asuvate tütarettevõtete (sh kõigis kolmes Baltiriigis) ja 11 riigi partnerettevõtte kaudu. Ettevõte teeb koostööd Maailmapangaga ja loob valdkonda arendavaid uuenduslikke tooteid ja teenuseid, mille eesmärk on järgida krediidiriskide haldamise parimaid praktikaid.
Creditinfo Group põhitegevuseks on eraisikute ja ettevõtete krediidiinfo andmebaaside ja nendega seotud valdkondade „kõik ühes“ lahenduste pakkumine. Lisaks pakub Creditinfo üle maailma krediidibüroode toimimiseks vajalikku töökindlat maailmaklassi tarkvara, modelleerimist ja konsultatsioone.
Creditinfo Group eesmärgiks on aidata ettevõtjatel langetada paremaid finantsotsuseid ja näidata üles sotsiaalset vastutust. Fookus on krediidiriskide haldamise pakkumisel täisteenusena, valikusse kuuluvad näiteks skooring-mudelid, automaatsete krediidiotsuste mootorid, rahaliste kahjude vältimine ja teised kogu spektrit katvad tooted-teenused.
Creditinfo Group visiooniks on olla krediidivaldkonna uuendaja rollis, pidevalt otsides ja algatades uute meetodite ja teenuste arendusi.
Creditinfo nime all on nüüd Eestis esindatud ettevõtjate ja eraisikute seas tuntud kaubamärgid nagu E-Krediidiinfo.ee (äri- ja maksehäirete info ettevõtetele), E-Seif.ee (maksehäirete info eraisikutele), Ametlik Maksehäireregister ja Edukas Eesti Ettevõte (hea krediidivõime tunnustus).
Creditinfo Eesti AS (siiani tuntud Krediidiinfo AS nimega) on Eesti krediidiinformatsiooni sektori suurim ettevõte.  Ettevõte omab turu kvaliteetsemat äriinfo andmebaasi investeerides igal aastal värskete andmete hankimiseks ligi 0,9 miljonit eurot. Creditinfo on üle 23 aasta tegelenud ettevõtete ja eraisikute andmete kogumise ning neile lisaväärtuse loomisega ning viib regulaarselt läbi ettevõtete maksekäitumise, krediidipoliitika ja pankrottide uuringuid, mille põhjal prognoositakse uusi suundumusi ja trende.
Postituse teema
×

Creditinfo Operations