icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Pressiteade: Eesti suurim äriinfot pakkuv ettevõte, Krediidiinfo AS, vahetab nime

1. dets. 2016

Alates tänasest kannab Krediidiinfo AS, Eesti suurim äriinfot pakkuv ettevõte, uut ärinime Creditinfo Eesti AS ja uut korporatiivset kaubamärki Creditinfo. Ettevõtete ja eraisikute äriandmebaas E-Krediidiinfo.ee jätkab tegevust senise nimega.

Nimevahetus on seotud ettevõtte kuulumisega Creditinfo Group koosseisu alates käesoleva aasta algusest, mil Islandi päritolu ja enam kui 30 riigis tegutsev kontsern omandas 100-protsendilise osaluse Eestis.

Creditinfo nime all on nüüd esindatud ettevõtjate ja eraisikute seas tuntud kaubamärgid nagu E-Krediidiinfo.ee (äriinfo ettevõtetele), E-Seif.ee (maksehäirete info eraisikutele), Ametlik Maksehäireregister ja Edukas Eesti Ettevõte (hea krediidivõime tunnustus).

Creditinfo Eesti juhataja Veiko Meos sõnul läheb põhirõhk uutele andmeallikatele ja toodetele. Peatselt on oodata uusi, Eesti turul innovaatilisi tooteid ja teenuseid. Creditinfo esindatus nii Eestis, Leedus kui Lätis annab meile unikaalse võimaluse ülebaltilise krediidibüroo loomiseks.

Creditinfo Eesti AS (siiani tuntud Krediidiinfo AS nimega) on Eesti krediidiinformatsiooni sektori suurim ettevõte.  Ettevõte omab turu kvaliteetseimat äriinfo andmebaasi, investeerides igal aastal värskete andmete hankimiseks ligi 0,9 miljonit eurot. Creditinfo on tegelenud Eestis üle 23 aasta ettevõtete ja eraisikute andmete kogumise ning neile lisaväärtuse loomisega ning viib regulaarselt läbi ettevõtete maksekäitumise, krediidipoliitika ja pankrottide uuringuid, mille põhjal prognoositakse uusi suundumusi ja trende.

 

Lisainfo:

Veiko Meos, Creditinfo Eesti AS juhatuse esimees
T: 665 9611
E: veiko.meos@creditinfo.ee

 

Creditinfo Group`ist

Creditinfo on 1997. aastal Islandil asutatud professionaalne krediidiinformatsiooni ja riskide juhtimise lahenduste pakkuja. Kontsern tegutseb oma tütarettevõtete ja koostööpartnerite kaudu enam kui 30 riigis ja pakub krediidiriskide juhtimise hõlbustamiseks palju uuenduslikke tooteid ja teenuseid. Creditinfo on välja valitud koostööpartner Maailmapanga, IFC, Millennium Challenge Corporation ja teiste rahvusvaheliste organisatsioonide poolt. Creditinfo peakontor asub Islandil Reykjavikis ja ettevõte annab tööd ligi 400-le inimesele üle maailma.

Postituse teema
×

Creditinfo Operations