icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Pressiteade: Creditinfo Eesti AS saab uue tegevjuhi

1. juuni 2017
Ege Metsandi, Creditinfo Eesti AS tegevjuht

Ege Metsandi, Creditinfo Eesti AS uus tegevjuht

Eesti suurimas krediidiinfot ja riskide halduse teenuseid pakkuvas ettevõttes Creditinfo Eesti AS toimuvad juhtkonnas muudatused alates 1. juunist, kui senine tegevjuht Veiko Meos siirdub ettevõtte nõukogusse ja uueks tegevjuhiks saab Ege Metsandi.

 Senine tegevjuht, 24 aastat ettevõtet juhtinud Veiko Meos, lahkub juhatusest, kuid jätkab tööd Creditinfo Eesti AS nõukogus. Oma edasises tegevuses pühendub ta Euroopa andmekaitse reformile ja selle rakendamisele Eestis.

„Creditinfo on ligi veerandsaja aasta jooksul loonud Eestis hästitoimiva virtuaalse infrastruktuuri, mis on hõlbustanud märkimisväärselt krediidiandjate tööd. Tarbijale on see toonud kaasa võimaluse saada krediiti ühtedel parematel tingimustel Euroopas,“ võttis Meos kokku tehtud töö.

Ettevõtte uueks juhiks saab pikaajalise finantssektori kogemusega Ege Metsandi.

Metsandi töötas viimased kolm ja pool aastat Nordea Pangas, kus aitas edukalt üles ehitada Baltikumiülest Investeerimistoodete arendusüksust. Enne seda on ta töötanud Trigon Capitalis ning Swedbankis.

Creditinfo Eesti AS (endise nimega Krediidiinfo AS) on Eesti suurim krediidiinformatsioonisektori ettevõte, kelle põhitegevuseks on Eesti ettevõtete finantsriskide maandamine. Ettevõte omab turu kvaliteetseimat äriinfo andmebaasi E-Krediidiinfo.ee ja haldab Ametlikku Maksehäireregistrit.

Creditinfo Eesti AS tunnustab tugeva reitinguga ettevõtteid „Eduka Eesti Ettevõtte“ märgiga ning viib regulaarselt läbi maksekäitumise, krediidipoliitika ja pankrottide uuringuid.

 

Lisainfo:

Veiko Meos, Creditinfo Eesti AS nõukogu liige

T: 665 9600

E: veiko.meos@creditinfo.ee

 

Ege Metsandi, Creditinfo Eesti AS juhatuse liige

T: 665 9600

Postituse teema