icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Krediidiinfo päeva puhul on Krediidihinnangu raport täna TASUTA!

12. sept. 2017

Täna, 12. septembril on KREDIIDIINFO PÄEV!  Sel puhul teeme kõikidele Eesti ettevõtjatele unikaalse eripakkumise!

Creditinfo töötab iga päev selle nimel, et kõik Eesti ettevõtjad saaksid teha kiiresti õigeid krediidiotsuseid, kasvatada käivet ning hoida võlgnevused kontrolli all. Seega on meie eripakkumine täna selline:

KREDIIDIINFO PÄEVAL, 12. septembril on täismahus „Krediidihinnangu raport“ kõikidele soovijatele TASUTA!

Eripakkumine on kättesaadav e-Krediidiinfos, kui otsite ettevõtte ja valite alajaotuse „Raportid“. Esimsel positsioonil olev tasuta kampaaniaraport kannab nime KREDIIDIINFO PÄEVA kampaania: „Krediidihinnangu raport“.

Kampaaniaraportit saab tellida kõikide Eesti ettevõtete kohta perioodil 12. september (7:00-24:00). Raporti tellimine toimub ainult tellimisvormi kaudu ning tellimuse saadame kümne minuti jooksul Teie poolt märgitud e-posti aadressile.

Kampaaniaperioodil saab ühele e-posti aadressile tellida maksimaalselt 3 tasuta kampaaniaraportit.

Müügiotsuse tegemine on kiire ja mugav, kui kasutate valmis vastustega Krediidihinnangu raportit ehk usaldusväärset soovitust: kas ja kui palju krediiti müüa? Krediidihinnangud arvutatakse traditsiooniliselt ettevõtte majandus- ja finantsandmete ning maksekäitumise põhjal. Järjest enam kaasatakse ka “pehmemat” informatsiooni (nt seotud isikud, juhtide taust jms).

Õige krediidihinnang:

  • kaitseb rahakaotuste eest
  • hoiab laekumata arved kontrolli all
  • lihtsustab müügipersonali tööd
  • kasvatab käivet ja suurendab turuosa

Rohkem infot Krediidihinnangu raporti kohta leiate Creditinfo kodulehelt.

Creditinfo Eesti tähistab Krediidiinfo päeva tänavu esimest korda! Tegemist on Creditinfo Grupi traditsioonilise ühisüritusega, kus kõikides tegutsemisriikides tähistatakse septembris ühte päeva nn avatud büroo päevana ja tehakse ettevõtjatele eripakkumisi.

Postituse teema