icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Saage tuttavaks “Edukas Eesti Ettevõte” – Värska Kuurortravikeskus

19. juuli 2018

Alates 2006. aastast on Creditinfo tunnustanud Eesti ettevõtteid “Edukas Eesti Ettevõte” tunnistusega. Aastatepikkune traditsioon on muutnud “Edukas Eesti Ettevõte” tunnistuse ettevõtete jaoks oluliseks vundamendiks ärisuhetes, sest tõendab ettevõtte kõrget krediidireitingut ning aitab seekaudu näidata töötajatele, klientidele ja partneritele, et ettevõte suudab jätkusuutlikult majandada ja täita oma finantskohustusi.

Kuid, kes on need ettevõtted, kes on tunnustatud “Edukas Eesti Ettevõte” tunnistusega? Anname nendest ülevaate siinsamas Creditinfo blogis, tuues teieni esimese loo Värska Kuurortravikeskusest.

Värska kuurortravikeskus asutati 1972 ja alustas oma tegevust 1980, kuid Värska jaoskonnaarsti Dr. Ragnar Viiru katsetused kohaliku ravimuda ja mineraalveega algasid juba aastaid enne seda. Koos meditsiiniõe abiga kujundas Dr. Viiru kehakuju järgiva sarkofaagvanni, mille eeskujul valmistatud vanne kasutatakse Värska mudaravilas ka tänapäeval. Mudaravi tõhusust tõendab ka aastatel 2014 – 2016 läbi viidud uuring, mis tõi välja, et Värska kuurortravikeskuse raviproteseduuride mõju kestab tõendatult ka poole aasta möödudes.

Mis on viinud kuurortravikeskuse eduni?

Värska kuurortravikeskuse juhatuse nõunik Igor Taro sõnul on ettevõtte pidev areng ja mõistlik majandamine see, mis viib äri edasi ja toob edu. „Oleme viimase kolme aastaga investeerinud ca kaks miljonit eurot, et kaasajastada balneoteraapia ja rehabilitatsiooni teenuste pakkumiseks ravikorpust, restorani, vaba-aja ala ning ehitada välja Standard+ klassi uued hotellitoad, et rahuldada ka nõudlikuma külalise soove,“ sõnab Taro. „Oleme püüdnud mõistlikult majandada ning säilitada väga hea hinna ja kvaliteedi suhte,“ lisab Taro.

Värska kuurortravikeskus teeb pidevalt tööd selle nimel, et külalisted tunneksid end nagu kodus. „Katsume rõhutada Setomaa eripära nii vabaaja tegevustes, näiteks folklooriõhtutel, kui ka piirkonnale omase menüüga, pakkudes külalistele kohalikku hooajakraami ning vanade retseptide järgi tehtud roogasid,“ jutustab Taro.

Kuidas hindab ettevõte „Edukas Eesti Ettevõte“ tunnustust?

Värksa kuurortravikeskuse meeskond on veendunud, et „Edukas Eesti Ettevõte“ tunnustus suurendab ettevõtte usaldusväärsust partnerite, külaliste ja teiste ettevõtjate silmis. „Ettevõtluses põhineb asi tihtipeale usaldusel ja selle hoidmine tagab pikaajaliselt edu,“ sõnab Taro. „Kõige südamelähedasem on tunnustus, mis tuleb vahetult meie külalistelt. Just nende otsus meie juurde ikka jälle tagasi tulla paneb meid pingutama, et seeläbi olla veelgi edukam ning teenida “Edukas Eesti Ettevõte” tunnustust“, lisab Taro.

„Edukas Eesti Ettevõte“ tunnistusega tunnustab Creditinfo Eesti ettevõtteid, kellel on Creditinfo reitingu järgi kõrge „AAA“, „AA“ või „A“ krediidireiting. See tähendab, et firmal on suurepärased finantsnäitajad, hea majandusolukord ja eeskujulik maksekäitumine.
„Edukas Eesti Ettevõte“ tunneb ära vastava logomärgi järgi, mis kuvatakse Eesti suurimas äriinfo andmebaasis – e-Krediidiinfo – firma nime kõrval. Vaata Värska Kuurortravikeskuse “Edukas Eesti Ettevõte” logomärki siit.

Postituse teema
×

Creditinfo Operations