icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Pressiteade: Tänane Krediidiinfo Päev julgustab ettevõtjaid kontrollima koostööpartneri maksevõimelisust

4. okt. 2018

Sel aastal tähistab Creditinfo taaskord Krediidiinfo Päeva, mille eesmärk on juhtida ettevõtjate tähelepanu koostööpartneri maksevõimelisuse kontrollimisele.

“Tänase päeva eesmärk suunata ettevõtjate tähelepanu sellele, kui oluline on enne müügitehingut viia end kurssi koostööpartneri maksevõimelisusega. Eriti kui ettevõtjad on pidevalt küsimuse ees, kas ja kui palju krediiti anda. Julgustamaks ettevõtjaid rohkem tähelepanu pöörama oma koostööpartneri maksekäitumisele, oleme Krediidiinfo Päeva puhul välja pannud eripakkumise, mille raames on kõikidel soovijatel võimalik e-Krediidiinfo infoportaalist tasuta alla laadida Krediidihinnangu raport,“ kommenteerib ettevõtmist Creditinfo Eesti turundus- ja müügidirektor Eve Järve.

“Tänane päev on ettevõtjatele hea võimalus tutvuda põhjalikult raporti sisuga, et ise oma silmaga näha ja veenduda raportis oleva krediidihinnanguga ning teha sellest järeldused vastavalt oma hinnangutele. Loodame, et ettevõtjate hulgas suureneb harjumus kontrollida igapäevaselt oma koostööpartnerite maksevõimelisust, et hoiduda ebameeldivatest olukodadest,” lisab Creditinfo Eesti arendusdirektor Jaanus Leemets.

Krediidiinfo päev on Creditinfo Grupi igaaastane traditsiooniline ühisüritus kõikides meie tegutsemisriikides. Creditinfo töötab iga päev selle nimel, et kõik Eesti ettevõtjad saaksid teha kiiresti õigeid krediidiotsuseid, kasvatada käivet ning hoida võlgnevused kontrolli all.

Creditinfo AS on Eesti turuliider finantsinformatsiooni kogumise, töötlemise ja vahendamise valdkonnas, omades kõige põhjalikumat ja kvaliteetsemat andmekogu. Oleme 25 aastat tegelenud Eesti ettevõtete ja eraisikute majandus- ja finantsandmete kogumise ning neile lisaväärtuse loomisega. Meie eesmärk on aidata klientidel teha tarku äriotsuseid, pakkudes selleks nutikaid ja kvaliteetseid andmevahetuse, andmeanalüütika ning tarkvaralahendusi.

Kampaania reeglid.

  1. Krediidiinfo päeva kampaaniaraport: „Krediidihinnangu raport“ on tasuta kampaaniatoode, mida saab tellida www.e-krediidiinfo.ee keskkonnas kõikide Eesti ettevõtete kohta.
  2. Kampaaniaperiood on 4. oktoober 2018, kell 7:00-24:00.
  3. Kampaaniaraporteid saab tellida ainult tellimisvormi kaudu.
  4. Tellitud kampaaniaraport saadetakse kümne minuti jooksul tellimuse esitamisest tellimisvormis märgitud e-posti aadressile.
  5. Kampaaniaperioodil saab üks ettevõte ühele e-posti aadressile tellida maksimaalselt 3 tasuta kampaaniaraportit. Alates 4ndast raportist tuleb tellijal iga järgmise raporti eest tasuda vastavalt kehtivale hinnakirjale, mis on avaldatud AS Creditinfo Eesti veebilehel. Tasumine toimub AS Creditinfo Eesti poolt esitatava arve alusel.
  6. ASil Creditinfo Eesti on õigus edastada kampaania tellimisvormis märgitud  juriidiliste isikute kontaktandmetele toodete ja teenuste osutamisega seonduvaid pakkumisi.
  7. Kampaania korraldaja on AS Creditinfo Eesti.
Postituse teema