icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

E-Seif kolib 16. detsembril uude keskkonda „Minu Creditinfo“

14. nov. 2018

Creditinfo eraisikuteportaal E-Seif on olnud tõhusaks abimeheks tuhandetele klientidele, kes soovivad hoida silma peal finantsasjadel. Et saaksime pakkuda veelgi kliendisõbralikumat ja mugavat teenust, oleme otsustanud uuendada E-Seif platvormi. Peagi saab E-Seif keskkonna teenuseid ja tooteid kasutada „Minu Creditinfo“ veebikeskkonnas.

E-Seif portaali kolimisega kaasnevad järgmised olulised muudatused:

Hetkel kehtiv E-Seif kasutusleping lõpeb

Kliendid, kes on sõlminud meiega E-Seif keskkonna kasutuslepingu, mille alusel on seni olnud võimalik kasutada E-Seif portaalis pakutavaid tooteid ja teenuseid, lõpetatakse. E-Seif kasutusleping lõpeb 16. detsembril 2018, mis on ühtlasi viimane päev, mil on võimalik E-Seif keskkonnas teenuseid ja tooteid kasutada.  E-Seif keskkonna sulgemistööd algavad 16. detsembril kell 17:00, mistõttu ei pruugi tehniliselt enam olla võimalik selles keskkonnas tegutseda. E-Seif kasutuslepingu andmeid „Minu Creditinfo“ keskkonda üle ei kanta.

E-Seifist tellitud „Minu Seire“ teenus lõpeb

E-Seif kasutuslepingu lõppemisel lõpeb ka E-Seif keskkonnast tellitud „Minu Seire“ teenus.  „Minu Seire“ teenuse jätkamiseks tuleb teenus „Minu Creditinfo“ keskkonnas uuesti tellida.

Olulise muudatusena võib välja tuua ka selle, et peagi avanevas „Minu Creditinfo“ keskkonnas toimub toodete ja teenuste kasutamine ilma siduva lepinguta. Teenuste ja toodete kasutamiseks tuleb keskkonda sisse logida kas Smart-ID, Mobiil-ID või pangalinkide kaudu. Kindlasti tagab suurema kasutajamugavuse ka võimalus „Minu Creditinfo“ teenuste ja toodete eest tasuda läbi pangalingi.

Jälgige Creditinfo kodulehte ja Facebook kanalit, kus peagi avalikustame täpse informatsiooni „Minu Creditinfo” keskkonna avamisest.

Postituse teema