icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Heategevuslik Nädal Creditinfos

17. dets. 2018

Detsembrikuu saabudes võtsime kogu Creditinfo kollektiiviga eesmärgi – täita üks jõulukuu nädal erinevate heategevuslike tegevustega. Mitmekesisuse tagamiseks jagunesime mitmeks väikseks meeskonnaks. Iga tiim sai ise otsustada, millist fondi, organisatsiooni või asutust läbi omaalgatusliku heategevuse toetatakse. Tuleb tõdeda, et meeskondadel kreatiivsusest puudu ei jäänud.

Creditinfo Heategevusliku Nädala tegevused:

  • Tartu Creditinfo tiim rakendas oma värvimisoskuseid Ihaste Ratsatallis, kus tribüünidel on nüüd uus ja värske välimus.  
  • Külastasime Gustav Adolfi Gümnaasiumi, kus jagasime noortele teadmisi, millist statistikat saab vaadata Facebook andmete abil.
  • Avasime heategevusliku pop-up kohviku Foorumi keskuse aatriumis. Kogu teenitud tulu annetasime Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondile “Aita alustada elu”. Aitäh kõikidele kohviku külastajatele!
  • Panime oma töötajad parema tervise nimel proovile ning kehtestasime üheks nädalaks vabatahtliku suhkrumaksu. Iga magusa ampsu eest tuli vastavalt südametunnistusele poetada annetus suhkrukassasse. Kokku teenitud summa annetasime Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule. 
  • Koostöös Eesti Toidupangaga tõime kontorisse mitu kogumiskasti, et täita need headusega, mis kingiks rõõmu lastele ja peredele üle kogu Eesti.
  • Ühendasime jõud oma armsa kliendi Koduliising AS-ga, kellega külastasime Haapsalu Viigi Kooli. Üheskoos lastega meisterdasime lõbusaid jõulukaunistusi, glasuurisime piparkooke ja ehtisime ära lopsaka kuuse, mille koolile kinkisime.
  • Ka loomadele pühendasime oma aega ja rõõmustasime MTÜ Kasside Turvakodu asukaid. Tegime suurpuhastuse kasside eluruumides ning panime pesadele uued katted, kus on nüüd värske ja mõnus uneleda.
  • Veel enne jõulukuu lõppu kingime meeleoluka ja lõbusa päeva Tallinna Lastekodu lastele. Ees ootab lustakas jäähall, kosutav lõuna kohvikus ning rongisõit läbi Tallinna vanalinna. Aitäh toetajatele: Veska-Grill&kohvik, Coomor Kaubandus OÜ, 
    Toolstar OÜ, Vergine OÜ,  KaramelleOÜ, Rapo OÜ,  Hansabuss AS, Skoda Jäähall (Anneli Karp), Funny Park OÜ (Tallinna rong), iluuisutajad Tiiu Valgemäe klubist.

Oleme väga rõõmsad, et saime võtta aega ja pühendada tegevusi teiste heaks ja toetuseks. Korrates tuntud tsitaati “Õnn ei tulene sellest, mida me saame, vaid me anname”, siis saame tunda, vaid rõõmu selle üle, et meie meeskonnal on süda õiges kohas.

Postituse teema
×

Creditinfo Operations