icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo Heategevuslik Nädal 2019

6. jaan. 2020

Teist aastat järjest organiseerisime Creditinfo Heategevusliku Nädala, mille raames kõik töötajad pühendasid oma aega vabalt valitud heategevusele. Kokku jagunes Creditinfo töötajaskond kuueks tiimiks, kes valisid enda jaoks erinevad tegevused. Alljärgnevalt jagame kokkvõtet tegevustest, mida meie vahvad töötajad ellu viisid.

Tiim I

Eelmise aasta edukast koostööst Holm Bankiga on kahe ettevõtte töötajatest välja kujunenud tiim „Holmikad“, kes külastasid teist aastat järjest heategevusliku nädala raames Haapsalu Viigi kooli. Holmikate tiim viis taaskord koolile suure ja uhke kuusepuu, mis kaunistati koos lastega meisterdatud ehetega.

Jõululaadal avati ka pannkoogikohvik, kus usinasti toimetasid Creditinfo meeskokad. My Kitchen Rules 2020 juba paistab!

Creditinfo müügispetsialist Ragner üllatas kõiki oma fantastilise klaverimänguga ning talle esitati isegi personaalseid tellimusi palade ettekandmiseks.

Koos holmikatega korraldati ka lastele õnneloos „iga loos võidab“, mille peaauhinnaks oli lauaarvuti Dell. Seekord naeratas õnn 2. klassi poisile, kelle üllatus ja rõõm oli nii siiras, et tõi meile kõigile pisara silma.

Ka Haapsalu kohalik ajaleht „Lääne Elu“ avaldas online´is jõululaada kohta nupukese ja fotod: https://online.le.ee/2019/12/06/galerii-viigi-kool-pidas-joululaata/

Tiim II

Creditinfo teine tiim pühendas oma tegevused Tallinna Lastekodu rõõmuks. Kuna raamaturiiulid ei ole kunagi tarkust liiga täis, viis tiim lastele mitmeid arendavaid lasteraamatuid ning iga raamatu sisse meisterdati järjehoidjaid. Järjehoidjad said vahvad  – iga tiimiliige kujundas neid veidi isemoodi ja kirjutas peale häid soove, salmikesi, vanasõnu, tsitaate.

Kaks suur kastitäit kingitusi vastu võtnud lastekodu töötaja silmadest peegeldunud rõõm andis hea tunde!

Lastekodu pidas vajalikuks meid ka oma toetajatena ära märkida: http://www.tallinnalastekodu.ee/toetus/materiaalne-abi

Tiim III

Kolmanda tiimi esimene heategevuslik idee seostus koheselt loomadega ning tulemusena rõõmustati Paljassaare Tallinna loomade varjupaiga koeri ja kasse. Täiendati varjupaiga toiduladu kvaliteetse koerte ja kassi söögiga ning mõnusate mugavate tekkidega. Nii, et ikka kõht täis püsiks ja oleks mõnus lesida ja uneleda. Varjupaigaga ühendust võttes oli esmane kohtakt koheselt väga siiras ja meie soov varjupaika külastada rõõmustas neid väga.

Loomade varjupaiga külastus oli lisaks loomade rõõmustamisele õpetlik külaskäik ka tiimi enda jaoks. Õppisime väga palju, kuidas varjupaik töötab ning milliste ülesannetega tuleb sealsetel töötajatel igapäevaselt tegeleda. Tuleb tõdeda, et varjupaigal on väga ülesanneterohke graafik ning loomade heaolu eest pingutatakse väga.

Tiim IV

Creditinfo Tartu tiim pühendas sel aastal terve päeva Tartu Pauluse kirikule, kus aidati ära täita üle mitme tuhande ümbriku, mis saadeti koguduse liikmetele jõulusõnumitena ja info voldikuna.

Tiim V

Viies Creditinfo tiim võttis eesmärgiks toetada lapsi läbi Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi. Täpsemalt valiti kampaania “Katkised hinged”, mis keskendub asenduskodus kasvavatele lastele vajalike teraapiate võimaldamisele.

Fondi toetamiseks organiseeriti ühel detsembrikuu esmaspäeval üritus annetuste kogumiseks Foorumi Ärikeskuse galeriis! Tiimi meesvägi alustas juba varakult ettevalmistustega galeriis laudade ja väikese “esinemislava” ülespanekuga.

Müüdi erinevaid maiustusi ja muidugi sai igaüks teha ka annetuse kogumiskasti.

Palju pehmust tõi kaasa Lastefondi maskott karumõmmik, mille sisse oli pugenud taaskord Creditinfo meesvägi. Nii mõnigi tegi koos mõmmikuga vahva fotojäädvustuse. Lisaks karumõmmikule oli meil ringi jalutamas ka lõbusas klounikostüümis tegevjuht, kellest ei suutnud küll ükski inimene ilma naeratuseta mööduda.

Foorumi galerii täitus veelgi erilisema jõulusoojusega kui saabus Margo Maltis, kes esitas imelisi muusikapalasid.

Lisaks Creditinfo tiimile lõid üritusel kaasa ka Kredex’i töötajad, kes olid ka enda poolt valmistanud suussulavaid maiuseid kooke ja küpsetisi. Maiustused aitas ilusate laudade välja panna Extrahaus.

Kokku kogus tiim annetusena 600 eurot, millega tehti üheskoos väärtusliku panus asenduskodu laste toetamiseks!

Tiim VI

Kuuenda tiimi eesmärk oli pakkuda piiratud võimalustega lastele ja noortele uusi ja huvitavaid elamusi. Selleks leppis tiim Haiba lastekoduga kokku, et teeme ekskursiooni Tallinnas vastavatud Proto Avastustehasesse.

Lapsed olid vanuses 7-18 eluaastat ja kuigi vastavatud keskuses kõik atraktsioonid veel 100% töökorras ei olnud, siis kohaliku giidi abiga leidsid kõik noored omale ruttu õpetlikud lemmiktegevused. Kasutades kombinatsiooni päris- ja virtuaalreaalsusest, on Proto Avastustehas andnud uue elu sajanditagustele suurtele teadusavastustele – lapsed said käe külge panna Tesla ja Edisoni revolutsioonilistele leiutistele, Henry Fordi loodud konveiermeetodile ning lennata füüsikareegleid painutades kuumaõhupalliga üle muinasjutumaa.

Pärast üle kolme tunni kestnud avastusretke hakkasid ilmnema esimesed väsimusmärgid – noorte teadmisjanu oli selleks korraks kustutatud ning aeg sõita tagasi koju Haibasse. Õnnelikud näod aga reetsid, et eesmärk oli saavutatud ning lapsed olid veetnud lõbusa ja hariva päeva.

Põhjalikuma galerii leiad Creditinfo Eesti Facebooki galeriis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postituse teema