icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo jätkab maksu- ja tolliameti maksuvõlgade info edastamist raportites

21. apr. 2020

Klientide ja koostööpartnerite tegeliku maksevõimekuse ja maksekäitumise monitoorimine on teadlike äriotsuste alustala. See info on muutunud kriitilise tähtsusega praegu, mil kriisiolukorrast tingituna võivad ettevõtete käitumismustrid muutuda üleöö, mõjutades äriedu tervikuna.

Maksuvõlgade info on taas osaliselt saadaval.

Maksuvõlgade info on taas osaliselt saadaval.

Alates neljapäevast, 16. aprillist jätkab Creditinfo Eesti oma raportites ja ettevõtete krediidikäitumise analüüsimise teenustes maksu- ja tolliameti maksuvõlgade olemasoleva info edastamist, mis vahepeal peatus maksu- ja tolliameti otsusel andmeid mitte avaldada. Värskendusi andmetesse tehakse nädalase intervalliga.

Eriolukorra algusest alates avaldab Eest Maksu- ja Tolliamet ettevõtete maksuvõlga kord nädalas, kusjuures võlasumma sisaldab vaid neid võlgasid, mis on tekkinud enne 01. märtsit ja kui see ei ole info avaldamise hetke seisuga tasutud ega ajatatud.

Raportites ja teenustest ei kajastu ajatatud maksuvõlad ega tähtaegselt esitamata deklaratsioonide informatsioon. Ajutiselt ei avalda maksu- ja tolliamet ka eraisikute maksuvõla infot.

Kui infovoos tekib täiendusi või muudatusi, anname sellest koheselt täiendavalt teada.

Postituse teema