icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Läänemaa mööblitootja Rave Mööbel: hea diivan ja tugitool valmivad hoolika töö ja korraliku materjaliga

8. juuli 2020

Voodil ja voodil on vahe, samuti madratsil ja madratsil, samuti diivanil ja diivanil, leiab 1992. aastal asutatud Rave Mööbel OÜ turundusjuht Raido Tormet.

Lühidalt

  • Rave Mööbel OÜ on pälvinud Eduka Eesti Ettevõtte tunnustuse. „Tunnustus ja märgis kindlasti lisab klientidele turvatunnet ning panem meid rohkem pingutama, et meid tunnustataks ka järgnevatel aastatel. Märgis on meil väljas meie kauplustes, kodulehtedel ja e-poes,” sõnas Tormet.
  • Ettevõttel on kujunenud välja oma püsikunded. „Meie kauplusesse tuli sisse meesterahvas, kes on meie madratsit kasutanud 2 aastat. Tal oli kaasa ka ema ning kuna ta on meie madratsiga nii rahul, siis soovitas ta ka meie madratseid oma emale, kes siis ostis tervele perele uued Rave Mööbli madratsid,” rääkis Tormet.

Voodil ja voodil on vahe, samuti madratsil ja madratsil, samuti diivanil ja diivanil, leiab 1992. aastal asutatud Rave Mööbel OÜ turundusjuht Raido Tormet

„Sõltub ka sellest, mis seal sees on,” märgib ta ühtlasi ühemõtteliselt, kui pisut ka kahemõtteliselt. Sest madrats ja diivan on ju inimeste jaoks mõnusad kohad.

Rave Mööbel OÜ valmistab enamasti pehmet mööblit, kuid ka  voodeid ja madratseid. Kliendid on rahul ja rõõmsad.

„Meie jaoks on oluline juhtida meie klientide tähelepanu sellele, et me oleme enam kui veerand sajandit tegutsenud edukas ning kvaliteetset pehmet mööbli tootev Eesti ettevõte. Tänu sellele, et kogu meie toodan tuleb Läänemaalt, saame klientidele pakkuda personaalsemat ja kiiremat eel- ja järelteenindust,” rääkis Tormet.

Mingeid olulisemaid sündmuseid või saavutusi ettevõtte arengus ei soovinud Toomet kindlalt välja tuua. „Kuid me töötame igapäevaselt vanemate toodete uuendamise, uute toodete või tehnoloogiate välja arendamisega. See tagab selle, et me oleksime innovaatilised ning käime oma tootevalikuga alati ajaga kaasas.”

Mõistagi muutis ettevõtte plaane kuri ja tüütu karoonaviirus, sest vähenesid tellimused ja Tallinnas asuv kauplus oli ka suletud. Siiski on Toomet tuleviku osas optimistlik.  „Loodetavasti see tagasilöök ei tule tagantjärele, vaid läheb mööda, kuigi me ei välista ühtegi stsenaariumit. Kuid tahaks väga loota, et olukord paraneb,” ütles Tormet.

Aga milline on suurim lisaväärtus, mida ettevõttena pakute ühiskonnale?

Meie tootmised asuvad Läänemaal. Seega peame meie seda suureks lisaväärtuseks, et me pakume tööd ligi 100-le inimesele just suurlinnadest väljaspool. Samuti on meie jaoks lisaväärtus see, et hoolimata ettevõtte väiksusest ei jää meie toodang ainult Eestisse, vaid meie tooted jõuavad turgudele, kus on kokku ligi pool miljardit tarbijat.

Palun too mõni hea, julgustav või innustav näide koostööst klientidega.

Me näeme oma kauplustesse igapäevaselt sisse astumas kliente, kes on olnud pikki aastaid meie toodete kasutajad ning tulevad alati meie juurde tagasi. Samuti tuleb meile uusi kliente  just tänu nendele püsiklientidele, kes meid soovitavad. See, et meid soovitatakse ja meie toodetega rahul ollakse on meie jaoks julgustav ja innustav.

Tutvu ettevõttega siin!

Edukas Eesti Ettevõte 2020

Edukas Eesti Ettevõte 2020

Edukas Eesti Ettevõte on Creditinfo tunnustus tublidele Eesti ettevõtetele, kelle majanduslik seisukord on Creditinfo Reitingu järgi suurepärane (AAA), väga hea (AA) või hea (A). Kõrge krediidireiting räägib ettevõtte heast majandusolukorrast, tublidest finantstulemustest ning korrektsest maksekäitumisest ning on aktsepteeritud nii Eestis kui ka rahvusvahelisel turul.

Vaata lähemalt ja telli oma ettevõttele ka eksklusiivne tunnistus!

Postituse teema