icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo tiim pidas sel aastal digijõulupidu

15. dets. 2020

Digipidu- päriselt?!…

Jaa, päriselt ka “digijõulupidu”🥳 Erakordne aeg nõuab erakordseid lähenemisi. Novembri alguses tundus kahtlane orgunnida tavapärast jõulupidu. Niisiis sai tehtud otsus ja välja kuulutatud see ebatavaline vorm.

Aga üllatus, üllatus – lase inimese loovus lahti ja hakkab juhtuma. Kui esialgu olin isegi hirmul, et no kuidas küll selline asi äge võib olla aga võta näpust – pidu mis pidu🎯

Oli muusika🎼, oli tagasivaade aastale 2020, oli tants🕺💃🏻, viktoriin ja taidlus. Oo jaa, meeskondade taidluskavad olid olemuselt väga erinevad ja kõik igati lahedad👏🏻

Miks loovus nii oluline on, annab hea vastuse mõttekäik, et ilma innovatsiooni ja loovuseta ei ole võimalik konkurentidest eristuda ja kui puudub võimekus probleeme piisavalt kiiresti lahendada siis pikka pidu pole… Meil on loovus olemas-julgeme eristuda, eksperimenteerime, vead on õppimiseks, erinevus rikastab, väärtustame kliendi tagasisidet ja töötajad on investeering. Nii tuleb ka see igatsetud “loovus ja innovatasioon”.

Pidu osutus planeeritust pikemaks ja tagasisidest saime teada, et võinuks veelgi pikemalt kesta. Jah muidugi, meis elab igatsus saada nö füüsiliselt kokku aga ohutus eelkõige.

Julgelt soovitan – pidu pole vaja ära jätta, anna loovusele tee, leia korraldustiim ja tee ära!🤩

Postituse teema