icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Palju õnne! Creditinfo Eesti sai 28-aastaseks

27. mai 2021

Kolmapäeval, 26. mail täitus Creditinfo Eestil 28 tegutsemisaastat. Palju õnne!

🏃🏃‍♀️ Sünnipäeva-eelsel kahel nädalal võtsime eesmärgiks, et sünnipäevapäevaks on iga creditinfolane jalutanud ja jooksnud vähemalt 28 kilomeetrit. Lõime nüüd numbrid kokku ja selgus, et kõndisime ja lippasime kambapeale 2437,7 km 👏 Nüüd leppisime kokku, et liigume rohkem ka kõikidel järgnevatel aastatel ning otsustasime ettevõttena kasutusele võtta LIIKUMISKOOSOLEKUD värskes õhus! #creditinfoliigub #liikumiskoosolekud
👨‍💻👩‍💼 Usalda, aga kontrolli! Meilt saad kõik äriinfo teenused korraga!
Me oleme digitaalsemad, kui kunagi varem: 2020. aastast oleme ettevõttena nomineeritud ka kaugtöö tegijad!
Postituse teema