icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Otsime kolleegi: Võtmekliendihaldur

7. aug. 2021

Otsime Sind, võimekas müügiguru!

Otsime oma meeskonda võtmekliendihaldurit, kes naudib klientidega suhtlemist ja kellel on eesmärke täites sära silmas. Kui Sinus on tahet pakkuda meie võtmeklientidele tööriistu nutikate äri- ja krediidiotsuste tegemiseks, oled meie tiimi väga oodatud!

Marek Vihuri

Müügi- ja turunduse juht


 

AMETIKOHA EESMÄRK

Võtmekliendihaldur otsib aktiivselt uusi kliente, nõustab kliente ja pakub just neile sobivad lahendusi meie pidevalt arenevast tooteportfellist, mis aitavad maandada kliendi äririske ning teha vajalikke krediidiotsuseid. 

ÜLESANDED

  • Kliendiportfelli haldamine ning klientidele nõuandlik toodete ja teenuste müük
  • Müügipakkumiste koostamine 
  • Klientidega kohtumised, pideva kontakti loomine ja hoidmine 

EDU TAGAMISEKS EELDAME

  • KOGEMUSI, HARIDUST, OSKUSI

    Praktilist töökogemust müügis- toote tutvustamist, kõned, lepingute vormistamine, kliendikohtumised, pakkumiste koostamine. Eesti keele oskus, inglise keele oskus suhtlustasandil. Kasuks tulevad teadmised ja kogemused finantsvaldkonnast. Hea analüüsivõime ja äriline mõtlemine, huvi enese arendamiseks.
  • ISIKSUSEOMADUSI

    Hea suhtlemis- ja eneseväljendamise oskus, initsiatiivikus, ausus, järjekindlus, analüüsivõime, väga hea empaatia- ja koostöövõime, sära silmis ja julgus.
  • TAUSTA

    Laitmatut tausta ja renomeed

Kandideerimisprotsess

Palun esita oma CV ja motivatsioonikiri hiljemalt 27. augustiks e-postile est.hr@creditinfo.com
Järgneb kandidaatide sõelumine ja intervjuu. Täpsustavate küsimuste korral võta ühendust marek.vihuri@creditinfo.com või linked/in/marekvihuri

Postituse teema
×

Creditinfo Operations