icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Kolm majandusnäitajat, mida võimaliku äripartneri puhul jälgida

14. apr. 2022

Uude koostöösse minnes on igal ettevõtjal kerkimas alati mõningad hirmud. Uue äripartneri maksekultuur ja tegelik majandusedu saab selgeks alles siis, kui ollakse esimesed tooted ja teenused juba vahendatud.

Samas on mitmeid majandusnäitajaid, mille eelnev kontroll annab igale ettevõtjale hea alguspunkti aru saamaks, kas uus klient on ka oma sisult nii tubli ja edukas, nagu eelmulje näitab.

Järjepidevalt kasvav müügitulu & ärikasum räägib heast müügitööst
e-Krediidiinfo abil saab ettevõtja vaadata iga Eesti ettevõtte möödunud aastate müügitulu ja ärikasumi graafikuid. Müügitulu iga-aastane järjepidev kasv ning selle konkurentidest kõrgem tase kinnitab, et ettevõtte teenustele ja toodetele on turul nõudlust.

Selge ärikasumi olemasolu on lõplik pitser tugevast ettevõttest ja alus usaldusväärse ärisuhte loomisel.

Halvale maksekäitumisele viitavad võlad
Kui teie äripartneri kohta toob lihtne Google otsing võlgade kohta tulemusi, on mõistlik olla ettevaatlik. Samas ei näita otsimootorid kogu pilti.

e-Krediidiinfos on avaldatud Eesti suurima võlgade andmebaasi Maksehäireregister sissekanded, mis koos Maksu- ja Tolliameti võlateadetega annavad kõige ammendavama pildi iga ettevõtte võimalikest võlgadest.

Krediidilimiidi piiri seadmisel aitab professionaalne krediidihinnang
Kindlasti on rutiinne äripartnerite erinevate majandusnäitajate monitoorimine ajamahukas töö, mida tihtilugu ei jõuagi iga krediidiotsuse tegemisel ette võtta.

e-Krediidiinfos saab osta krediidihinnangu raporti, mis on võtnud vaatluse alla väga laia hulga erinevaid ärinäitajaid ettevõtte kohta. Näitajate baasilt annab Creditinfo ettevõttele reitingu ja ka soovitatava krediidilimiidi.

Seejuures tublimad, A-reitinguga ettevõtted saavad oma reitingu ka avaldada „Edukas Eesti Ettevõte“ märgise kaudu. Antud märgise kandjaid võib usaldada ilma taustauuringutagi, sest need ettevõtted on järjepidevalt läbi pea kõigi majandusnäitajate näidanud head äriedu.

Postituse teema