icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Avalik teadaanne: ekslikult avaldatud maksehäired

24. okt. 2022

Avalik teadaanne
AS CREDITINFO EESTI annab teada, et

  1. maksehäireregistris oli IPF Digital AS (tegutseb kaubamärgi Credit24 all) poolt kuni 2022. aasta augustikuuni ekslikult avaldatud 31 isiku maksehäired, mis oleksid pidanud olema lõpetatud aastatel 2011-2014. Nende isikute kohta on teostatud maksehäire¬registris päringuid.
  2. maksehäireregistris oli OK Incure OÜ poolt kuni 2022. aasta septembrikuuni ekslikult avaldatud kahe isiku maksehäired, mis olid põhjustatud pahatahtlikust identiteedi ärakasutamisest ning mille osas algatati kriminaalmenetlus. Maksehäired sisestati 2018. aastal ja selle järel on nende isikute kohta teostatud maksehäireregistris päringuid.
    Kui eeltoodud juhtumid võivad olla seotud Teie isikuga, siis saate oma maksehäirete ajalugu ja nende kohta tehtud päringuid kontrollida logides sisse veebilehel https://www.minucreditinfo.ee/ ja valides tasuta kättesaadava aruande “Minu kohta tehtud maksehäirete päringud”. AS CREDITINFO EESTI on juhtunust informeerinud Andmekaitse Inspektsiooni.
    Täiendavate küsimuste korral kirjutage palun andmekaitse@creditinfo.ee.
Postituse teema