icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo Eesti alustab uue tegevjuhi otsinguid

3. veebr. 2023

Eesti suurima krediidiinfobüroo Creditinfo Eesti tegevjuht Ege Metsandi lahkub ametist. Juhatuse esimehe kohustused võtab üle Creditinfo Eesti juhatuse liige ja Creditinfo Baltikumi IT-juht Elari Tammenurm. Ege Metsandi jääb ettevõtte juhtkonda nõustama järgneva 6 kuu jooksul, tagamaks sujuv üleminek kuni uue tegevjuhi leidmiseni. 

Creditinfo grupi tegevjuhi Paul Randalli sõnul on ettevõte tänulik Ege Metsandile pikaajalise panuse eest Creditinfos. “Viimase 6 aasta jooksul on Ege juhtimise all Creditinfo Eesti näidanud suurt arengut nii äriliselt kui ka finantstulemuste poolest. Tänan Eget tema pingutuste eest ja kiidan tema kogemusi ja suurepäraseid teadmisi riskijuhtimise vallas,“ viitas Paul Randall.  

Ege Metsandi sõnul jääb temast ettevõttesse tugev ja andekas meeskond. „Omalt poolt toetan meeskonda sujuvas üleminekus, et jätkuks see positiivne hoog, mille oleme heas koostöös viimase 6 aasta jooksul saavutanud,“ sõnas Ege Metsandi. 

Postituse teema