icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Miks kasutada e-Krediidiinfo keskkonda?

15. märts 2023

e-Krediidiinfo on Eesti suurim ja vanim peamiselt ettevõtetele mõeldud andmebaas, mille abil on võimalik igal ajahetkel kiiresti ja mugavalt hankida vajalikku teavet teiste ettevõtete kohta. Äärmiselt oluline on see praegusel ajahetkel, kui majanduses on ärevad ajad. Lisaks Eestis registreeritud ettevõttele saab keskkonnast otsida ka Soome ja Leedu ettevõtete kohta käivat infot.

Mis kliente e-Krediidiinfos kõige enam huvitab?

Klientide soov teisi ettevõtteid otsides on peamiselt leida otsitava ettevõtte kontaktandmed, olgu selleks siis e-mail, telefoninumber või tegevusaadress. Kogu eelpool mainitud info on lihtsasti leitav kõikidele lehe külastajatele.

Vähem oluline ei ole ka huvi tuvastamaks, ega otsitaval ettevõttel ei ole võlgnevusi Maksu- ja Tolliametis. e-Krediidiinfos on võimalik ka registreerumata kasutajal näha Maksu- ja Tolliameti nõuete saldot päringu koostamise seisuga. Nõude sisuks võib olla maksuvõlg, kahjunõue, sunniraha või muu rahaline kohustus, mida Maksu- ja Tolliamet avalikustab vastavalt kehtivatele õigusaktidele.

Suurt tähelepanu pööratakse ka ettevõttega seotud isikute otsingule

Otsitava ettevõttega seotud isikud on leitavad seotud isikute raportist, kus on toodud kehtivad seotud isikud, märgitud ära, kellel on ettevõtte esindusõigus, kes on nõukogu liikmed, aktsionärid ja osanikud. Kui ettevõtte on seotud lisaks veel mõne teise isikuga, siis ka need on raportis kajastatud. Samuti on märgitud ära endised ettevõttega seotud isikud, tuues välja lisaks seotud isiku nimele ja asukohale nende rolli ja perioodi, millal nad olid ettevõttega seotud.

Oktoobrikuust alates pakub e-Krediidiinfo tasuta raporteid

Möödunud aasta oktoobrikuus laienes e-Krediidiinfo keskkonnas tasuta saadaolevate raportite valik. Nii tekkis igal lehekülastajatel võimalus tasuta alla laadida järgnevaid raporteid:

  • Aastaaruande koopia
  • Ettevõttega seotud isikud
  • Registrikaardi andmed
  • Pandiinfo
  • Põhikirja koopia

Lisaks laienes liitunud klientidel tasuta raportite valik veel kahe raporti võrra:

  • Tegelikud kasusaajad, omandi- ja kontrollistruktuur
  • Aastaaruande põhiaruanded (sh bilanss ja kasumiaruanne)

Kui kasutajal on huvi rohkemate andmetega tutvumiseks, soovitame sõlmida liitumise.

https://www.e-krediidiinfo.ee/liitumine

Postituse teema