icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

AS Creditinfo Eesti uueks juhiks saab Elari Tammenurm

4. mai 2023

Eesti suurima krediidibüroo AS Creditinfo Eesti nõukogu kinnitas uueks juhatuse esimeheks senise juhatuse liikme ja Creditinfo Grupi Baltikumi IT juhi Elari Tammenurme. Tammenurm töötab Creditinfos 2019. aastast alates ja kuulub ettevõtte juhatusse alates 2021. aastast.

Elari Tammenurme sõnul on tema eesmärk jätkata ettevõtte tänase strateegia elluviimist: “Tänapäeval on kõigil ligipääs suurele hulgale andmetele, kuid andmete rohkus ja varieeruv kvaliteet võib teha tarkade äriotsuste tegemise veelgi keerukamaks. Creditinfo eesmärk on olla parim partner muutuvas majandus- ja regulatiivses keskkonnas tarkade ja vastutustundlike äri- ja krediidiotsuste tegemisel.”

Creditinfo grupi juht Paul Randall lisas: “Elari laialdane kogemus finants- ja IT valdkondades aitab tal meie strateegiliste partnerite vajadusi ja väljakutseid paremini mõista. Tulles ettevõtte seest, tunneb ta hästi meie meeskonda ja kliente, kellega koostöös veelgi paremaid ja Eesti ettevõtetele kasulikke lahendusi luua. Meil on hea meel, et Elari asub sellel teel suunanäitajaks.”

AS Creditinfo Eesti on Eesti turuliider finantsinformatsiooni kogumise, töötlemise ja vahendamise valdkonnas, omades kõige põhjalikumat ja kvaliteetsemat andmekogu. Ettevõte on 30 aastat tegelenud Eesti äriühingute ja eraisikute majandus- ja finantsandmete kogumise ning neile lisaväärtuse loomisega. Creditinfo eesmärk on aidata klientidel teha tarku äriotsuseid, pakkudes selleks nutikaid ja kvaliteetseid andmevahetuse, andmeanalüütika ning tarkvaralahendusi.

Postituse teema