icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

5 näidet olukordadest, mil kasutatakse nimekirjade teenust

21. veebr. 2023

Creditinfo pakub kõigile ettevõtetele nimekirjade teenust – leiame Teie soovide põhjal ammendava nimekirja ettevõtetest ja asutustest, kelle finants- ja kontaktandmeid saate kasutada enda ärieesmärkide saavutamiseks.

Allolevalt loetleme 5 kõige tavalisemat näidet olukordadest, kus ettevõtja on meie poole pöördunud, et saaks moodustatud sobiv nimekiri.

Teenuse pakkumine kindlale sihtrühmale

Tihti pöörduvad meie poole ettevõtjad, kes teavad, et tema toode või teenus sobiks ühele kindlale ettevõtete tüübile. Kas siis raamatupidamisfirmad otsivad uusi väike-ettevõtetest kliente, koristusfirmad soovivad pakkuda korteriühistele oma teenust jt.

Koos saame leida need filtrid, mis aitavad soovitud nimekirja kokku koondada. Nii saate kindel olla, et kliendivalikus on selleks sobivaimad asutused.

Kliendiandmete uuendamine

Ajas on igal suuremal ettevõttel kogunenud tuhandetest ärikliendiandmetest koosnev andmebaas, mille uuendamine jääb tihti ajapuuduse tõttu tegemata. Iga päev muutub mõne ettevõtte juhtkond, kontaktaadress või muu oluline äriinfo.

Nimekirjade teenust kasutades saate üle kontrollida ja uuendada oma olemasoleva kliendiinfo andmebaasi – nii on teil värskeim andmestik oma äripartneritest.

NB! Hea võimalus siin on juurde tellida ka krediidihinnang – anname Teile värske, sertifitseeritud kolmanda osapoole hinnangu küsimusele, kui palju tohiks krediiti anda igale konkreetsele äriühingule.

Uude maakonda sisenemine

Laialt kasutatakse ka maakonnapõhiseid nimekirju, kus juba koduvallas või -linnas edukalt toimetav ettevõtja soovib leida sarnaseid kliendirühmi (tegevusala, käibe jne vaates) ka naabermaakondades.

Uute kliendirühmade leidmine

Kui olemasoleva kliendibaasiga on müügikasvuvõimalused ammendumas, tasub kasutada nimekirjade teenust, et välja kaardistada oma ettevõttele täiesti uued kliendirühmad. Määrates tunnusfiltriteks kasumit, töötajate arvu jt. kliendi maksevõimet kirjeldavaid näitajaid, saab nimekirjade teenus olla nutikas vahend kliendibaasi laiendamiseks.

Turu analüüs

Tihti leiab iga ettevõtja end olukorrast, kus soov on teada turu mahte: Kui palju on selles valdkonnas ettevõtteid? Kui palju on selles asukohas potentsiaalseid kliente? Kas minu kliendiportfellis on kõik X suurusega äriühingud? Sellise spetsiifilisema turu analüüsi jaoks on nimekirjade teenus täpselt õige töövahend.

NB! Hea võimalus kogu tegevusala kohta ammendava turuülevaate saamiseks on tellida see meie kodulehelt https://marketreview.creditinfo.ee/et/sektors

Postituse teema