icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo Eestit tunnustati ISO 27001 sertifikaadiga

6. dets. 2023

AS Creditinfo Eesti on esimese Eesti krediidiinfobüroona saanud endale ISO 27001 sertifikaadi. Antud sertifikaat kinnitab, et Creditinfo Eesti järgib ja on rakendanud erinevad infoturbe turvalisuse tegevused ja poliitikad.

Sertifikaadi väljastas sõltumatu sertifitseerimisorganisatsioon Bureau Veritas.

Ettevõtte juhatuse esimehe Elari Tammenurme sõnul on sertifikaadi saamine ettevõttele oluline verstapost. “ISO 27001:2022 sertifikaat näitab, et meie ettevõte järgib rahvusvaheliselt tunnustatud infoturbe juhtimise põhimõtteid. See annab meie klientidele ja partneritele kindlustunde, et meie käes olevad andmed on turvaliselt hoitud,” ütles Elari Tammenurm.

Creditinfo Eesti on Eesti suurim krediidiinfobüroo, mis pakub laia valikut krediidiinfoteenuseid, sealhulgas krediidireitinguid, sanktsioonide kontrolli, äriandmeid jpm.

ISO 27001 on rahvusvaheline infoturbe juhtimise standard, mis aitab organisatsioonidel kaitsta oma andmeid ja varasid. Sertifikaat väljastatakse organisatsioonidele, kes on läbinud sõltumatu hindaja poolt läbi viidud auditi ja kelle süsteem vastab standardi nõuetele.

Postituse teema