icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Koostöös Creditinfoga toimub taas Aasta Ettevõtja konkurss

26. veebr. 2024

Aasta Ettevõtja on üks maailma prestiižikamaid ettevõtlusauhindu. Konkurss toimub rohkem kui 60 riigis üle maailma, sealhulgas ka Eestis. Konkursi eestvedaja on EY.

Eesti Aasta Ettevõtja konkursi kaudu tunnustame pidurdamatuid ettevõtjaid, kelle kirg ja tahtejõud aitavad luua maailma muutvat innovatsiooni ning arengut.

EY Eesti partner ja juhatuse liige Ranno Tingas võtab ettevõtjate olemuse hästi kokku: „Pessimist ütleb, et hullemaks minna ei saa, kuid ettevõtja ütleb, et «saab ikka, aga siin võib olla peidus võimalusi».“

Üheskoos on rõõm jagada EY Eesti Aasta Ettevõtja 2024 konkursi 5 finalisti nime:

Suured õnnitlused Jaanus Tamm (DefSecIntel Solutions OÜ), Karoli Hindriks ja Ronald Hindriks (Jobbatical), Karl Taklaja (Rantelon OÜ), Veiko Pak (Kadarbiku Köögivili) ja Marek Kokerov (Country OÜ).

„Väljakutsetest ei tule puudu mitte kellelgi, aga ettevõtlik inimene eristub teistest sellega, et suudab need väljakutsed võimalusteks pöörata. Juba aastast 2008 toimuva EY Eesti aasta ettevõtja konkursi finalistid kinnitavad järjekordselt, et Eestis jagub põnevaid ja edukaid ettevõtjaid. Me ei pea kartma, et räägime neist liiga palju, sest just ettevõtjad võtavad riski ja panevad mõnikord kõik mängu, kuid nende loodud töökohtadest, toodetest ja pakutavatest teenustest saab otseselt kasu kogu ühiskond,“ sõnab aasta ettevõtja konkursi vastutav partner Ranno Tingas.

Loe tänavuste finalistide kohta Aasta Ettevõtja 2024 ajakirjast: https://go.ey.com/3SR5ygG

EY Eesti Aasta Ettevõtja 2024 konkurss saab teoks tänu headele koostööpartneritele: LHV, Veho Eesti, Creditinfo Eesti, Capital Mill ja Postimees.

Postituse teema