icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Nõudlus CoffeeCupi erilise kohvi ja premium-kohvilahenduste järgi kasvab

23. märts 2023

CoffeeCup pakub kohvilahendusi äriklientidele. Tallinna külje all asuvas röstikojas valmistatakse igapäevaselt värske röstiga CoffeeCup kohviube. Et kohvinauding oleks täiuslik, aidatakse kliendil välja valida sobivaim kohvimasin ja lahendus. CoffeeCupi teenuste hulgas on regulaarsed kohvi- ja piimatarned ning seadmete hooldus. Suurtele kohvisõpradele, nii uutele kui omadele, pakutakse koolitusi, degustatsioone ja röstikoja ekskursioone.

Edukaks kasvamine
Kuusteist aastat kogemust turul on viinud CoffeeCupi oma valdkonna tippu. „Oleme läbinud pika ja põneva arenguteekonna ning lihvinud oma toodete ja teenuste kvaliteeti ja valikut, mis vastavad täpselt tänase ärikliendi nõudmistele. Meie missioon on tagada igas töökohas kohvinauding, mis paneb inimestel silmad särama ja töö lendama. CoffeeCupi tugevus seisneb väga heas meeskonnas, viimistletud tootmisprotsessides ja kiires tarnes ning loomulikult suurepärastes toodetes. Kliendid kiidavad meie professionaalset ja kvaliteetset klienditeenindust, mille taga on tugev tiimitöö,“ räägib ettevõtte juhataja Mart Roosmets.

CoffeeCupi jooke juuakse paljudes Eesti ettevõtetes ja asutustes, püsiklientide hulk küünib mitme tuhandeni. „Tunneme oma valdkonda ja kliente väga hästi ning käime kaasas tänapäeva ootuste ja trendidega. Teame, milliseid kohvimaitseid kohalikud inimesed armastavad ja meie sortiment on välja töötatud just kohalike kohvisõprade maitsemeele jaoks. Meil on saadaval nii taskukohase hinnaga soodne, tugev keskmine kui ka esmaklassilised nö premium-tooted, niisamuti pakume laia valikut erikohvisid päritoluriikide ja orgaaniliste kohvide näol. Valikut saab uurida CoffeeCupi e-poes. Samuti käivitasime koostöös Valioga kohvipiima kullerteenuse, tuues mugavalt ja regulaarselt värsked piimatarned spetsiaalse külmaautoga klientideni,“ jagab Roosmets.

Suurimad tänud teile, et meid üles otsisite. Enne arvasime, et meil on kõik hästi, aga peale vahetust teie masinate ja kohvi vastu saime alles aru, mida tähendab korralik kohv kontoris.

CoffeeCupi klient

Fookuses on keskkonnahoid
„Keskkonnast ja tulevikust hooliva tootjana tõime sortimenti uue seeria biolagunevaid kohvitopse ning teostame oma kohvikastide ringlust, st klient tagastab meile tühjad kohvikastid ja taaskasutame neid ringluses korduvalt. Värskelt koroonakriisist karastununa võin kinnitada, et oleme meeskonnana väga kohanemisvõimelised. Ühiskondlikud tegevused sulgenud pandeemiaperioodil kohandasime oma müügi- ja tarneprotsesse pakkudes äriklientidele kodukontori kohvitoetust: töötajad said koju tellida meelepärast kohvi,“ selgitab ettevõtte juht.

Lisaks kohvilahendustele pakub CoffeeCup Ühendkuningriigi tootja Borg & Overström tippkvaliteediga joogiveemasinaid, mida saab mugavalt mööblisse integreerida või eraldi paljude võimaluste ja funktsioonidega seadmena kasutada.

Eesti parim kohviettevõte
„Kohviteenuste valdkonnas on tihe konkurents. Meie eeliseks on asjatundlikkus, värskelt röstitud ja suur valik kohvisid, professionaalne teenindus, kiired tarned ning hooldatud ja toimivad masinad. Täidame alati oma lubadusi ja saame rõõmuga tõdeda, et kliendid hindavad ja tunnustavad meie pingutusi,“ jagab Roosmets. „Oleme loonud Eesti parima kohviettevõtte ning tunneme protsessi igat nüanssi oa päritolust kuni mõnusa kohvijoogini tassis. Jagame hea meelega oma tegutsemisrõõmu ja kohvinaudingut. Igal aastal tähistame 31. jaanuaril CoffeeCupi sünnipäeva, mille puhul teeme hoopis ise kingitusi: koos klientidega anname oma panuse ja saadame kohvirõõmu sinna, kuhu see muidu ei jõuaks – vähekindlustatud perede või asutuste toetuseks.“.

Vaata toote- ja teenusevalikut: coffeecup.ee

Postituse teema
×

Creditinfo Operations