icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Wermstock aitab luua kaasaegset ruumi ja sisearhitektuuri: parim valik keraamilisi plaate ja sanitaartehnikat

3. mai 2023

1993. aasta alguses asutatud Wermstock AS tegeleb siseviimistlus- ja ehitusmaterjalide projekti-, hulgi- ja jaemüügiga. Algselt ehitusfirmasid materjalidega varustanud ettevõte leidis õige pea endale sobiva niši ja spetsialiseerus kvaliteetsete keraamiliste plaatide ja sanitaartehnika impordile. Maale tuuakse paljude ülemaailmselt tuntud Itaalia, Saksa, Hispaania, Prantsuse, Šveitsi, Inglise ja Taani kaubamärkide toodangut. Keraamilisi plaate on pakkumisel Imola Ceramica, Lafaenza Ceramica, Rondine, La Fabbrica, CE.SI Ceramica, Aparici ja Kerabeni valikust. Sanitaartehnikat ja mööblit saab tellida Duraviti, Villeroy & Bochi, Hansgrohe, Axori, Nicolazzi, Dornbrachti, Laufeni, Geberiti, Tece, Kerasani ja Jacuzzi rikkalikust ning kõrgekvaliteetsest sortimendist. Koostööd tehakse veel mitmete teiste Euroopa tootjatega.

Wermstocki tarnitud esteetilisi ja vastupidavaid keraamilisi põrandaplaate on pea igaüks näinud Tallinnas Ülemiste keskuses. Sisearhitektide Priit Põldme ja Reet Sepa visuaalne lahendus loob avara, valgusküllase, puhta ja soliidse keskkonna. Tuntud avaliku ruumi objektide hulgas, mille teostamisel on Wermstock kaasa löönud, on veel Kristiine keskus, Stroomi ostukeskus, hotelli Radisson Collection fuajee ja vannitoad, Swedbanki ja Luminori peahooned, hotelli Domina City fuajee, BMW, Mini ja Hyundai autokeskused, Tervise Paradiisi spaa ja mitmed teised spaad üle Eesti. Lisaks avaliku ruumi objektidele on väga suur osa Wermstocki tööst seotud inimeste uute kodude sisustamisega või olemasolevate ruumide renoveerimisega. Aastate jooksul on Wermstock aidanud luua uut ja kaasaegset ruumi tuhandetes Eesti kodudes.

Tihedat koostööd tehakse nii kinnisvara arendajate ja ehitusettevõtetega kui ka arhitektide ja sisearhitektidega, kelle käe all valmivad professionaalsed ruumiloome- ja disainilahendused. Käesoleval ajal on töös või hiljuti valminud mitmed mastaapsed arendusprojektid – näiteks Noblessneri, Lennusadama, Vesilennuki, Luccaranna ja Uus-Hollandi arendused, Uus-Veerenni asum, Rocca Towersi elamud ning Esplanaadi 10 kortermaja, kus Wermstock aitab luua ja teostada ehitiste siseviimistlusprojekte. Lisaks palju teisi elukondliku kinnisvara arendusprojekte Tallinnas, Pärnus ja Tartus.

„Meie soov on olla kvaliteetseid tooteid ja parimat teenust pakkuv keraamiliste plaatide ja sanitaartehnika müüja Eestis. Saame pakkuda sobivaid lahendusi igale maitsele klassikalisest stiilist kuni ultramoodsa disainini. Kuna kaubamärke on palju, siis on meil alati klientidele näidata mõnda uut tootesarja või uuenduslikke tehnilisi lahendusi,“ räägib ettevõtte tegevjuht Teet Kolts.

Läbi aegade on Eestis olnud populaarne skandinaaviapärane mahedates ja heledates värvitoonides sisustus, et pehmendada geograafilisest asukohast põhjustatud pikka pimedat aega. Ka rikkalikum soojades ja erksates toonides Vahemere stiil leiab Eestis aina enam kasutust. Soovitud tervikliku tulemuse saab suurepäraselt ja maitsekalt saavutada Wermstocki sortimendis oleva laia tootevalikuga. Näiteks on jõudnud paljudesse Eesti kodudesse pika ajalooga tuntud Saksa tootjate Duraviti ja Villeroy & Bochi tooted, pakkudes terviklahendusi, millega saab esteetiliselt sisustada kogu vannitoa. Samuti on sisustuses laialt kasutusel Itaalia tootjate Imola Ceramica ja Rondine keraamilised plaadid ning Hansgrohe kvaliteetsed ja hea hinnaga ning Axori kõrgdisainiga segistid. Mainimata ei saa jätta ka olulisi paigaldustooteid, mis tagavad ruumilahenduste pika eluea: seinatagused WC-raamid ja äravoolurennid Tecelt ja Geberitilt.

Meie juurde tuli kortermajade projektiga arendaja, kes vajas abi ideede arendamisel ja toodete valimisel vastavalt eelarve raamidele. Viimistletud plaanist oli asi kaugel, kuid meiega koostöös sai projekt suurepäraselt ellu viidud. Arendaja jäi tulemusega nii rahule, et ei möödunud palju aega, kui ta tuli Wermstocki koos oma sisearhitektiga, et ka enda kodu meie toodetega sisustada.

„Pikaajalised koostööd on kandnud meid kaugele. Konkurents valdkonnas on tihe, kuid võime rõõmuga tõdeda, et meie tarnitavad kvaliteetsed tooted ja teenused on pannud aluse paljudele püsivatele ärisuhetele. Pingutame hea tulemuse nimel kogu meeskonnaga ja kliendid ei pea meis kunagi pettuma. Meie juurde tullakse vajaduse ja ootusega sisustada ruum kvaliteetselt, esteetiliselt ja eelarve piires. Wermstockil on pikaaegne kogemus, tehniline pädevus ja tihedad suhted tootjate esindajatega, mis võimaldavad meil kliendile meelepäraseid – ja õnnestumisel isegi ootusi ületavaid – lahendusi pakkuda. Ja veel on oluline, et meil on suur tahe ideid ellu viia. Oleme kliendi kõrval kogu teekonna vältel – ideest ja planeerimisest installeerimise ja lõpliku teostumiseni,“ selgitab ettevõtte tegevjuht Teet Kolts.

Vaata tootevalikut wermstock.ee ja saada küsimus või tootepäring werm@wermstock.ee

Postituse teema