icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

3 põhjust, miks juhid soetavad Edukas Eesti Ettevõte sertifikaadi

31. juuli 2023

Creditinfo väljastatav Edukas Eesti Ettevõte sertifikaat on Eesti tuntuim, vanim ja laialdasemalt kasutusel olev kvaliteedimärgis, mida saavad osta vaid eeskujuliku krediidireitinguga (A, AA või AAA) ettevõtted.

Sertifikaadi soetusõigus on vaid A-grupi reitinguga ettevõtetel, keda on vaid 10,9% Eesti ettevõtetest. Tegemist on Eesti turu kvaliteetseima, professionaalseima ning rangeima väljastuspõhimõtetega sertifikaadiga.

Sertifikaat aitab tõsta müügikäivet, paistes esile tihedas konkurentsis

Mitmed ehitus-, logistika-, raamatupidamis- jpt. ettevõtted on näinud Edukas Eesti Ettevõte sertifikaadis veel ühte lisavõimalust paista silma tihedas konkurentsis. Kui klient on otsimas endale teenusepakkujat sektoris, kus hinnakonkurents on tihe, pakkujaid palju ning pakutav teenus olemuselt võrdlemisi standartne, saab Edukas Eesti Ettevõte sertifikaat olla see unikaalne eelis, mida klient väärtustab.

Räägib ju sertifikaat sellest, et valitav äripartner on usaldusväärne ka kolmandate, sh finantssektori osapoolte hinnangul. Klient saab teenust või toodet ostes täiendava turvatunde, teades, et valitud partner on kaua-aegselt näidanud üles eeskujulikku finantskäitumist.

Sertifikaat toetab värbamist

Edukas Eesti Ettevõte sertifikaat tuleb koos laia meediapaketiga, mida ettevõte saab kasutada enda veebikanalites, andes Teile kandideerivatele inimestele juba eelnevalt märku ettevõtte heast äritervisest.

Lisaks e-mailijalusele on paketis kaasas ka sotsiaalmeediabännerid ning vastava märgis paigutatakse ka ettevõte andmetele Eesti suurimas äriinfoportaalis e-Krediidiinfo.ee. Lisaks on organisatsioon loetletud ka Delfi Ärilehe Edukate Eesti Ettevõtete rubriigis.

Kõik need elemendid toetavad Teie mainet tööotsijate silmis, andes läbi usaldusväärse kolmanda osapoole märku, et Teie ettevõtte finantsasjad on korras ning selleks vajalik juhtimine eeskujulik.

Sertfikaat on tunnustus tehtud tööle

Edukas Eesti Ettevõte on üks väheseid tunnustusi ettevõtete juhtidele ja finantsvaldkonna vastutajatele. Mitmed kaua-aegsed Eesti ettevõtted on otsustanud nt oma juubeliaastatel talletada ka fakti oma edukast finantsajaloost Edukas Eesti Ettevõte sertfikaadiga.

Edukas Eesti Ettevõte 10, 15 ja 20 aasta sertifikaadid kinnitavad, et ettevõtte omanik on osanud kümnend ja kauemgi juhtida oma ettevõtet läbi kriiside ja tõusude viisil, kus äriühingu finantskäitumine on olnud järjepidevalt eeskujulik.

See on tunnustus, mis väärib jäädvustamist ning oma töötajate ja klientidega pikemalt jagamist. Koostöös Delfiga kajastame ka selliste ettevõtete edulugu Ärilehe veergudel ning Creditcast podcastis.

Postituse teema