icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Parim IT-partner on Trumpit Solutions: kiire, asjatundlik ja alati olemas!

11. dets. 2023

Viisteist aastat tegutsenud Trumpit Solutions on iga ettevõtja unistuste IT-partner, kes hoolitseb terve seadmepargi eest. Trumpit pakub riist- ja tarkvaralisi terviklahendusi ning nende püsihooldust. Kliendid hindavad kõrgelt ettevõtte usaldusväärsust, asjatundlikkust ja kiiret tegutsemist. Aeg on ärikriitiline tegur ja püsiklientidele on antud lubadus vajadusel reageerida kahe töötunni jooksul, et arvutiga seotud probleem lahendada. Pikaajalised kliendid hindavad ja usaldavad ettevõtte head teenusekvaliteeti: Trumpit tunneb ettevõtjate vajadusi ja oskab pakkuda häid lahendusi.

„Aastate jooksul oleme paljudele klientidele pakkunud kasulikke IT-lahendusi ja tehnilist tuge. Oleme korduvalt kogenud, et ükskõik, kust ja kuidas meie kontakt kliendiga algab, saame talle järjepidevalt oma teenuste ja toodetega väärtust pakkuda. Dialoog on hea koostöö ja mõistmise aluseks. Oskame arvutitest, programmidest, seadmetest ja muust rääkida nii, et ka tehnikakauge inimene saab aru. Oma tööd tehes ei kõrvalda me ainult kerkinud probleeme, vaid leiame tõrke algpõhjused ning anname nõuandeid, kuidas tulevikus sama probleemi vältida,“ selgitab ettevõtte asutaja ja juht Kenno Kink.

Ettevõtte asutaja ja juht Kenno Kink

„Kaugtöö tegemine on uus normaalsus ja see peab olema inimese jaoks mugav, turvaline ja alati toimiv. Meie käest saab täislahenduse nii ärimajja kui ka kodukontorisse: seadmed, wifi võrgu ehituse, turvalise pilveteenuse, andmete varundamise ja regulaarse hoolduse kogu süsteemile, mis ennetab paljusid probleeme ja suurt ressursikulu tulevikus. Alustav ettevõtja saab meie käest hästi toimiva ja lihtsalt kasutatava veebilehe koos majutuse ja e-posti teenusega. Mõtleme kliendiga kaasa lähtuvalt tema ärivajadustest ja eesmärkidest ning teostame plaanid kvaliteetselt ja kokkulepitud tähtajaks,“ lubab Trumpiti juht.

Digiturvalisus on probleemide ärahoidmisel võtmetähtsusega, mida enne ei pruugi hoomatagi, kui katastroof käes. Näiteks aidati ühel kliendil tagasi saada juurdepääs kaaperdatud kontodele ja andmetele – arvuti nakatati viirusega, häkker võttis failid ja kontod nö pantvangi ning omanikult nõuti vabastamise eest lunaraha. Ka andmete taastamine rikkis kõvakettalt või kogemata kustutatud faili tagasitoomine on Trumpiti jaoks jõukohane. „Erinevad probleemipüsitused on meie jaoks huvitavad väljakutsed. Tahame klientide jaoks kvaliteetse nõu ja lahendustega alati olemas olla, et nemad saaksid rahulikult enda põhitegevusele keskenduda,“ lisab Kenno Kink. Lisaks IT-lahendustele on Trumpit ekspert ka valvetehnika alal: klientidele on loodud töökindlaid ja turvalisi valvesüsteeme koos paigalduse, seadistamise ja hooldusega.

Vasakult: Kenno Kink, juhataja; Margus Põlma, arendaja; Liset Laev, müügiesindaja; Grete Strandberg, turundus

Trumpiti e-poes saab komplekteerida vajadustele täpselt vastava tööarvuti, võimeka serveri või vinge mänguriarvuti. E-poe valikus on Apple, Dell, Lenovo, HP, Asus, Acer ja mitmete teiste tootjate seadmed. Trumpiti spetsialistid nõustavad hea meelega kõiki huvilisi vajadustele sobiva seadme valimisel. Kauba eest saab tasuda ka järelmaksuga.

Ringmajanduse tuules loodud Rentster
Trumpiti tiim on ka tarkvara- ja veebikeskkondade edukas arendaja. Säästliku majandamise põhimõtetest inspireerituna loodi kaasaegne rendiplatvorm, mis ühendab omavahel nõudluse ja pakkumise. Rentsterist saab rentida laias valikus tehnikat ja inventari, mille püsiv soetamine ei ole kasutaja jaoks vajalik või võimalik. Valikus on tuhandeid renditooteid: sõidukid, tööriistad ja tehnika, mida läheb vaja kodumajapidamises, üritustel, reisil või ehitustöödes. Rendiplatvormi loomisel on rõhk pandud kogu teenuseahela asjatundlikule disainimisele, et protsess oleks sujuv ja mugav nii rentniku kui ka rendileandja jaoks. Kõik ettevõtjad, kellel on huvi oma seadmete väljarentimise vastu, on oodatud Rentsteri platvormiga liituma!

Postituse teema