icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Delfi Ärilehes on avaldatud 2024. aasta Edukad Eesti Ettevõtted

26. veebr. 2024

Creditinfo väljastatav Edukas Eesti Ettevõte sertifikaat annab võimaluse olla loetletud ka Delfi Edukate Ettevõtete nimekirjad.

Edukas Eesti Ettevõte sertifikaat baseerub meie krediidireitingul, mis on rahvusvaheliste standardite põhjal välja töötatud ja Eesti turule kohandatud usaldusväärne ning erapooletu hinnang. Reiting põhineb ettevõtte finants-, majandus- ja maksekommete põhjalikul analüüsil.

Tunnistuse „Edukas Eesti ettevõte“ saavad juba 2006. aastast ettevõtted, kelle majanduslik seisukord kuulub Creditinfo reitingu järgi A-klassi: suurepärane (AAA), väga hea (AA) või hea (A). Seda kvaliteedimärgist aktsepteeritakse nii koduturul kui ka lähiriikides (Creditinfo väljastab tunnistusi ka Leedus ja Lätis).

Klõpsates Delfis avaldatud nimekirjas ettevõtte nimel, avaneb selle koduleht. Tehes sama kirjel „Vaata“, saab aga kohe näha ettevõtte taustainfot e-Krediidiinfo portaalis. Kui soovid mõne ettevõtte käekäigul targemate äriotsuste tegemiseks silma peal hoida, aktiveeri e-Krediidiinfo portaalis ettevõtete seire teenus. Nii saad igast olulisest muudatusest teada kohe järgmisel päeval

Vaata lähemalt: https://arileht.delfi.ee/artikkel/120271998/nimekiri-eesti-ettevotted-kes-on-parimate-finantsnaitajatega-eestis

Postituse teema