icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Mida näitab krediidireiting ning kuidas tunda ära tugevaim reitinguandja?

18. märts 2024

Krediidireiting on numbriline skoor, mis näitab isiku või ettevõtte krediidivõimekust. See on arvutus, mis põhineb mitmel teguril, sealhulgas makseajalool, võlgade tasemel ja uute krediiditaotluste arvukal. Krediidireitingut kasutavad laenuandjad, et teha kindlaks, kas anda kellelegi laenu ja millise intressimääraga.

Creditinfo Reiting on Teie ettevõtte eduka tuleviku võti

Tänapäeva kiiresti muutuvas ärimaailmas on usaldusväärsuse, stabiilsuse ja edukuse kiire tõendamine muutunud üha olulisemaks. Creditinfo Reiting eristub selles valdkonnas kui kõige enam-kasutatud, kaua-aegseim ja kõige terviklikum viis, kuidas Eesti ettevõtted saavad tõestada oma krediidivõimelisust ja äririski taset. See on rohkem kui lihtsalt hinnang; see on ettevõtte maine ja usaldusväärsuse sümbol.

Usaldusväärsus, mis põhineb tõenduspõhisel hindamisel

Creditinfo Reitingu ainulaadsus seisneb selle põhjalikus ja mitmekülgse andmestiku analüüsis, mis hõlmab majandusolukorda, finantsseisundit ja maksekäitumist. Meie metoodika on välja töötatud rahvusvaheliste standardite alusel, kuid see on kohandatud spetsiaalselt Eesti turu jaoks, tagades, et reiting peegeldab täpselt ettevõtte olukorda. Üle 20 aasta on Creditinfo Reiting tõestanud oma töökindlust, pakkudes objektiivset ja usaldusväärset teavet, millele ettevõtted ja nende partnerid saavad kindlad olla. Tuhanded Eesti ettevõtjad on läbi meie reitingumudeli tõestanud oma laenuandjatele, töötajatele & äripartneritele oma ettevõtete tugevat finantstervist.

Prestiiž, mis avab uksi

A-grupi krediidireitinguga ettevõtted ei saa mitte ainult end sertifitseerida Edukas Eesti Ettevõte märgisega, vaid avavad endale ka uksed uutele ärivõimalustele. See märgis on tunnustus ettevõtte finantsstabiilsusest, madalast äririskist ja kõrgest usaldusväärsusest. See on kvaliteedimärk, mis eristab ettevõtet konkurentidest ja loob usaldust klientide, investorite ning koostööpartnerite seas nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. Tegemist on vanima finantsala märgisega Eestis, mis on ainsana kasutusel ka kogu Baltikumis.

Tõendatud edu ja stabiilsus

Creditinfo Reitingu kasutamine krediteerimis- ja investeerimisotsustes pakub standardiseeritud ja ühtsete kriteeriumite alusel antavaid hinnanguid, mis teeb erinevate ettevõtete võrdlemise lihtsamaks ja vähem emotsionaalseks. See mitte ainult ei lihtsusta otsuste tegemist, vaid annab ka ettevõttele selge eelise, kui ollakse otsima uusi investeeringuid või laiendamas oma äritegevust. Lihtsustatult öeldes omate te selget eelist, kui potentsiaalne klient või töövõtja teie ärisektoris sarnaste seast “kõige õigemat” välja valib.

Postituse teema