icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Põhjalik turuülevaade on usaldusväärne tööriist ettevõtte positsioneerimiseks ja müügipotentsiaali lahtimuukimiseks

18. aug. 2020

Creditinfo Eesti alustas värske, 2019. aasta majandusaasta aruannete põhjal koostatud mahukate turuülevaadete müümisega ja seda kokku 125 ärisektoris. Turuülevaatesse on sel aastal lisatud ka valitud turusektori COVID-19 mõjuskoori ekspertanalüüs, et mõista paremini tervisekriisi mõju turule. Lisaks saab ettevõte juba tellitud konkurentsiraporti värskenduse sügisel tasuta, kui majanduses peaks toimuma olulisi trendimuutusi.

Sel aastal saab raportis vajadusel ise standardvalimisse kuuluvaid ettevõtteid muuta ja Ekspert-paketis ka kuni 100 ettevõtteni lisada, et tuunida ülevaade täpselt selliseks, nagu ettevõttel vaja. Turuülevaate turumahu raport maksab 129 € ja lisaks valimisse kuuluvate ettevõtete põhjalikku äriinfot sisaldav Ekspert-raport maksab 229 €. Hindadele lisandub käibemaks. Creditinfo mahukas ja usaldusväärne turuülevaade aitab säästa kümneid väärt töötunde info otsimise, ärikeskkonna võrdlemise ja analüüsimise arvelt. Kogenud finantseksperdid tegid selle töö Sinu eest juba ära. Positsioneeri ettevõtet turul täpsemalt, muugi lahti müügipotentsiaal ja avasta uued tegevussuunad. Ekspertülevaade sisaldab kuni 135 sisukat lehekülge äritarkust ettevõtte sektori kohta. Creditinfo mahukad turuülevaated katavad ära üle 125 sektori ja üle 5000 Eesti ettevõtte tegevuse. Creditinfo globaalsete ja regionaalsete finantsekspertide ühiselt koostatud majandussektori visualiseeritud turuülevaade aitab langetada tulemuslikke äriotsuseid ning võimaldab ette näha kriisist tingitud ohte ja võimalusi.

Turuülevaadet saab mõlemas paketis tellida täiendavalt ka inglise ning vene keeles ja soovi korral ka köidetud väljatrükina.

Postituse teema
×

Creditinfo Operations