icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

5 näidet põhjustest, miks kasutatakse seireteenust

10. märts 2023

Creditinfo pakub kõigile inimestele ettevõtete seire teenust – seireteenus on tõhus vahend äripartnerite, klientide või konkurentide makseraskuste, pankrottide, ühinemisteadete ja muu olulise äriinfo kiireks hankimiseks. Sündmustest teavitame koheselt e-posti teel ning samuti saab sündmuseid jälgida enda e-Krediidiinfos kontol.

Allolevalt loetleme 5 kõige tavalisemat näidet põhjustest, kus inimene on meie poole pöördunud, sooviga kasutada seireteenust.

Et teada saada, kui jälgitaval tekib maksehäire

Enim kerkib seireteenuse kasutamissoov esile olukordades, kus soovitakse kiirelt teada saada, kui huvipakkuval ettevõttel on tekkinud maksehäire. Seireteenuse kaudu saabub kohene teade Teile, kui huvipakkuva ettevõtte kohta on Maksehäireregistrisse tekkinud maksehäire teade.

Et olla kursis klientide staatustega (kui läheb likvideerimisele, pankrotti jms)

Kui äripartnereid ja -kliente on palju, on tihti mõistlik jälgida ettevõtete staatust. Nii võib juhtuda, et teete harjumuspärast äri isikutega, kelle puhul on alustatud likvideerimismenetlust. Seireteenus aitab kohe märgata kui ettevõttel on staatuse muudatused.

Et teada kui muutub ettevõtte juht või omanik

Hea kliendisuhte alus on kursisolek ettevõtte juhtkonnaga. Ettevõtte juhatuse või nõukogu liikmete vahetused on üpriski sagedased toimuma, mistõttu on seireteenus mugav viis hoida end kursis huvipakkuva ettevõtte juhtkonna muudatustega.

Et olla kursis kui klient kolib uuele aadressile või muutuvad muud kontaktandmed

Vältimaks aegunud info tekkimist Teie raamatupidamissüsteemidesse jms., on seireteenus hea valik monitoorimaks ettevõtete kontaktandmete muudatusi. Nii tagate, et Teie kirjatsi ja e-mailitsi toimuv suhtlus äripartneritega on liikumas õigete saajateni.

Et teada saada kui klient esitab värske aruande

Enamus Eesti äriühinguid esitab oma majandusaasta aruande 30. juunil, mil selleks tagumine riigi poolt määratud tähtaeg on. Saamaks teada kõige värskemaid majandusandmeid oma konkurentide, suurklientide või koostööpartnerite kohta, on mitmed ettevõtjad kasutamas seireteenust värskete majandusaruannete laekumisteadete saamiseks.

Postituse teema