icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Avalik teadaanne andmesubjektidele

29. märts 2023

AS CREDITINFO EESTI annab teada, et AS TV Play Baltics oli vahendanud Creditinfole ebaõigete andmetega maksehäireinfot alljärgnevatel kuupäevadel. Ebaõiged andmed tekkisid seetõttu, et tekkis andmesubjekti isikuandmete kuritarvitamise kahtlus. AS CREDITINFO EESTI on seetõttu vahendanud sellel perioodil selliste ebaõigete andmetega maksehäireinfot kolmandatele isikutele.

• 16.06.2022 kuni 08.12.2022 seoses ühe andmesubjektiga;
• 16.12.2021 kuni 13.12.2022 seoses ühe andmesubjektiga.

AS CREDITINFO EESTI annab teada, et OK Incure OÜ oli 18.12.2018 kuni 06.01.2023 tehnilise vea tõttu vahendanud Creditinfole ebaõigete andmetega maksehäireinfot seoses ühe andmesubjektiga. AS CREDITINFO EESTI on seetõttu vahendanud sellel perioodil selliste ebaõigete andmetega maksehäireinfot kolmandatele isikutele.

AS CREDITINFO EESTI annab teada, et Multitude Bank p.l.c (Ferratum) oli 20.10.2021 kuni 09.01.2023 vahendanud Creditinfole ebaõigete andmetega maksehäireinfot seoses ühe andmesubjektiga. Ebaõiged andmed tekkisid seetõttu, et kolmas osapool ei saatnud Ferratumile õigeaegselt infot maksehäire lõppemise kohta. AS CREDITINFO EESTI on seetõttu vahendanud sellel perioodil selliste ebaõigete andmetega maksehäireinfot kolmandatele isikutele.

Kui eeltoodud juhtumid võivad olla seotud Teie isikuga, siis saate oma maksehäirete ajalugu ja nende kohta tehtud päringuid kontrollida logides sisse veebilehel https://www.minucreditinfo.ee/ ja valides tasuta kättesaadava aruande “Minu kohta tehtud maksehäirete päringud”.

AS CREDITINFO EESTI on juhtunust informeerinud Andmekaitse Inspektsiooni.

Täiendavate küsimuste korral kirjutage palun andmekaitse@creditinfo.ee

Postituse teema