icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

3 näidet olukordadest, mil kasutatakse kliendiandmete uuendamise teenust

3. mai 2023

Aeg-ajalt kerkib igal ettevõttel vajadus teha suurpuhastus organisatsiooni andmebaasides: kustutada likvideeritud ja pankrotistunud ettevõtted, vaadata üle klientide kontaktandmed ning muu oluline info.

Oleme selle tarbeks kujundanud välja kliendiandmete uuendamise teenuse:

Allolevalt loetleme kolm kõige tavalisemat näidet olukordadest, kus klient on meie poole pöördunud, sooviga kasutada kliendiandmete uuendamise teenust:

Kontrollida uue kliendi registreerimisel äriandmeid

Kui olete oma kliendibaasi uusi ettevõtteid lisamas (nii käsitsi kui automaatselt), siis saab meie kliendiandmete uuendamise teenuse kaudu kontrollida, et kliendiandmed oleksid värsked ning korrektsed.

Rutiinne olemasoleva kliendibaasi uuendamine

Paljudel ettevõtetel on majas sisse seatud kord, kus teatud perioodi möödudes teostatakse mass-kontroll kogu kliendibaasile – vaadatakse meie kliendiandmete uuendamise teenuse abil üle, et äriandmed oleks igal kliendil korrektsed (nt kas KMKR number pole muutunud; milline on ettevõtte staatus äriregistris jms.)

Konkurentide andmete uuendamine

Mitmed ettevõtjad on loonud endale ka konkurentide infobaase, mida samuti perioodiliselt värskendatakse kliendiandmete uuendamise teenuse abil. Nii on tagatud ajakohased andmed konkurentide muutunud tegevusaladest, kontaktandmetest ja põhilistest finantsnäitajatest.

Postituse teema