icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

3 näitajat, mida jälgida uue ärikliendi puhul

12. juuli 2023

e-Krediidiinfo abil on kõigil huvilistel võimalik tutvuda iga Eesti äriühingu taustainfoga. Alljärgnevalt oleme välja toonud kolm olulist näitajat, mida tasub jälgida, vähendamaks ettevõtlusega seotud riske, kui minnakse koostöösse mõne uue ärikliendiga.

Kas ettevõttega seotud isikud on usaldusväärsed?

Erilist tähelepanu tuleks pöörata sellele, et ettevõttega ei oleks seotud isikuid, kellele on seatud äri- või ettevõtluse keeld.

Kas ettevõte on kõik oma kohustused täitnud?

Veendu, et ettevõttel on kõik vajalikud aruanded ja deklaratsioonid esitatud ning ei oleks Maksu- ja Tolliameti nõudeid.

Ega ettevõttel ei ole kehtivaid maksehäireid?

Creditinfo Eesti halduses on maksehäireregister, mis koondab järjepidevat ja kvaliteetset võlainfot, kus on avaldatud 0,5 miljonit unikaalset maksehäiret nii ettevõtete kui ka eraisikute kohta. Maksehäirete infot sisestavad ja kasutavad Eesti krediteerijad kõikidest elutähtsatest valdkondadest nagu näiteks pangandus, side, telekommunikatsioon, kütus, kaubandus, ehitus, rentimine, veondus.

Proff XL paketiga liitunud klientidel on võimalus huvipakkuva ettevõtte osas näha lisaks käibele ja põhilistele finantsnäitajatele seotud isikuid (nii kehtivaid kui ka endisi), Maksu- ja Tolliameti nõuete hetkeseisu ja ajalugu, Maksehäireregistri infot (kehtivaid ja lõpetatud maksehäireid), Ametlike Teadaandeid, meediakajastusi – kõik see on heaks abiks ettevõtte tausta uurimisel.

Tule Proff XL paketi kliendiks ning vaata uue äripartneri tausta e-Krediidiinfo keskkonnast https://www.e-krediidiinfo.ee/

Postituse teema