icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Äriregistri tegelike kasusaajate andmed on e-Krediidiinfost kättesaadavad

22. nov. 2023

Ettevõtte tegelikud kasusaajad, kes on äriregistrisse esitatud, on lisatud e-Krediidiinfo keskkonda.

  • Proff paketi seotud isikute vaatesse.
  • Proff XL paketi seotud isikute all kuvatakse nii kehtivaid kui ka endisi ettevõtte tegelikke kasusaajaid, kes on äriregistrisse esitatud. Kui ettevõttel on tegelik kasusaaja äriregistrisse esitamata, siis ilmub vastavasisuline hoiatus.
    Pane tähele alas näidatakse esitamata deklaratsioonide arvu asemel, kas ettevõte on tegelikud kasusaajad äriregistrisse esitanud või mitte. Esitamata deklaratsioonide arv on endiselt nähtav Maksu- ja Tolliameti andmete blokis.
  • Raportid: Ettevõttega seotud isikud, Faktiraport, Krediidireitingu raportid, Commercial Register Report
Postituse teema