icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo tooteosakonda asub juhtima Nele Roostalu

2. veebr. 2024

Alates 1. veebruarist on Nele Roostalu asunud ametisse AS Creditinfo Eesti juhatuse liikmena, vastutades ettevõtte tootejuhtimise strateegia ja -arengu eest. Nele toob endaga kaasa suure asjatundlikkuse ja ulatuslikud kogemused finantssektorist, olles varem edukalt juhtinud Inbanki tooteosakonda ja LHV Finance AS-i ning panustanud oma teadmistega Luminori, LHV Panga ja Swedbanki toote- ning äriarenduse valdkondades.

Creditinfo Eesti juhatuse esimees Elari Tammenurm rõhutab Nele Roostalu pühendumust ja erialaseid teadmisi kui olulist täiendust ettevõtte juhtkonnale. “Nele Roostalu liitumine meie meeskonnaga toob kaasa väärtusliku panuse, tänu millele suudame oma tooteportfelli veelgi paremini arendada ja kohandada vastavalt meie klientide vajadustele,” kommenteeris Elari Tammenurm.

„Peale 17 aastat panganduses töötamist on mul hea meel liituda Creditinfo kui finantssektori väga olulise teenusepakkujaga ja panustada sektori arengusse veidi teise nurga alt. Loodan, et kogemus finantseerimisvaldkonnas ning tootearenduses aitab mul tuua Creditinfosse uusi ideid ja värsket lähenemist,“ sõnas Nele Roostalu.

Nele Roostalu varasem juhtimiskogemus ja tõestatud edulood tootearenduse vallas on Creditinfo jaoks väärtuslik vara, mis aitab ettevõttel jätkuvalt pakkuda innovaatilisi lahendusi ja parandada klientide rahulolu. Ettevõtte eesmärk on koos Nelega viia Creditinfo Eesti tooteportfell uuele tasemele, rikastades finantssektorit kui ka kogu Eesti ärimaastiku kvaliteetsete ja kasutajasõbralike toodetega.

Postituse teema