icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Mida toob aasta 2012?

13. jaan. 2012

Aasta algus on aeg, kus soovime kuulda häid sõnumeid ja saada kinnitust, et liigume õiges suunas.

Täname kõiki kliente, kes andsid meile just sellise positiivse laengu, osaledes kliendi rahulolu-uuringus. Saime Teilt väga kõrge hinnangu klienditeeninduse, toodete-teenuste ja keskkondade osas. Samuti palju väärtuslikku tagasisidet ja asjalikke ettepanekuid.

Tore on see, et 2012. aastal saame paljud Teie soovid kohe ellu viia ja pakkuda suuremat lisaväärtust kui kunagi varem. Krediidiinfo on kasvanud lihtsast andmevahendajast analüütiliste lahenduste pakkujaks ja juba lähikuudel saavad kõik tutvuda avardunud võimalustega uues ja innovaatilises e-krediidiinfo keskkonnas.

Millised tuuled puhuvad Eesti krediteerimismaastikul?

Võin julgelt öelda, et Eesti krediteerimiskeskkond on oluliselt parem kui mujal Euroopas. Selgelt on märgata kolme trendi: 

  • Lihtandmed asenduvad analüütiliste lahendustega. Krediidiotsuste tegemisel väheneb käsitöö osa ja suureneb prognoosivate mudelite roll. Juba praegu tehakse aastas ligi kuuest miljonist infopäringust 90% innovaatiliste IT-lahenduste kaudu.
  • Kasvab krediidi roll müügis. Kõrge krediidiriskiga ettevõtete arv on masu-eelsel tasemel, moodustades aktiivsetest Eesti ettevõtetest vaid 15%. Nii maksuvõlgade kui maksehäiretega ettevõtete arv väheneb ning paljud sektorid prognoosivad alanud aastal müügimahtude kasvu. 
  • Suureneb nõudlus müügi- ja kontaktinfo järele. Müük piiratud ressurssidega tingimustes nõuab tarka juhtimist, mis põhineb üha enam andmetel ja nende analüüsil. Sihtrühmade, turuülevaadete ja teiste sama grupi toodete mahud kasvasid möödunud aastal 105%.

Krediidiinfo usub oma klientide edusse 2012. aastal ja omalt poolt anname Teie käsutusse parimad tööriistad selle saavutamiseks.

Jõudu ja julget pealehakkamist alanud aastal!

 

Veiko Meos
Krediidiinfo AS juhatuse esimees

Postituse teema