icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Jõhvi pedagoog Jelena Ušakova paneb vanemad ja lapsed paremini kasvama

5. juuni 2020

Ettevõtte peamised väärtused on õiglus, ausus ja oma töösse isikliku vastutustundega suhtumine, tõdeb Jõhvis tegutseva Elena Ušakova Arendus- ja Õppekeskus OÜ asutaja, direktor ning pedagoog Jelena Ušakova.

Jelena Ušakova tegevusvaldkond on juba paarkümmend aastat olnud laste, sealhulgas erivajadustega laste, alusharidus. „Ettevõtte tähelepanu keskpunktis on laps ja tema vanemad oma soovide ja vajadustega,” sõnas Ušakova.

Naise sõnul on erivajadustega laste ja nende vanemate muredega tegelemine tema missioon, mitte raha teenimise viis. „Vanemad vajavad toetust, neile tuleb anda lootust ja jõudu, nad peavad olema julgemad ning teadma, et saavad oma lastega hakkama,” rääkis Ušakova.

Jelena Ušakova juhitav õppekeskus pälvis sel aastal eduka Eesti ettevõtte tiitli, mille andis välja Creditinfo Eesti AS. „See annab ettevõtjale suure kindlustunde,” märkis Ušakova.

Postituse teema