icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo Eesti tiim annetas Toidupangale novembris kokku 76 töötundi vabatahlikku tööd

25. nov. 2020

Creditinfo Eesti keskendus novembris ettevõtte sotsiaalse vastutustundlikkuse manifesti täideviimisele ja andis igale töötajale ühe tasustatud vaba päeva, et annetada need töötunnid kasulikult heategevuseks kohaliku kogukonna kasuks ja olla vabatahtlikuks Toidupangas.

Eestis on november pime, vihmane ja külm aeg. Otsustasime Creditinfos muuta selle aja enda ja ühiskonna jaoks teistmoodi kasulikuks ja lähtudes Dorothy Day’s kõnekäänust – “Anda toitu kehale ei ole piisav. Ka hingele tuleb toitu anda.” – pakkusime oma tööaega Toidupangale Eestis nii Tallinnas kui Tartus.
COVIDi-olukorrast lähtudes on järjest enam inimesi, kes vajavad abi igapäevaeluga hakkama saamiseks. Euroliit pakub toiduabi neile, kelle perekonnal on kõige suurem vajadus, aga see toit vajab enne laialivedu ka korralikult pakkidesse jaotamist. Aidates neid, kel on vajadus täiendava toiduabi järele, et oma keha toita, pakkus abistamine samal ajal aga Creditinfo töötajatele võimalust saada ka hingetoitu.
Creditinfo Eesti meeskond võttis heategevuseks oma tööaega panustades arvesse ka viiruse leviku ohtu, mistõttu jaguneti neljaks väiksemaks grupiks. Abis olime Toidupangale nii Tallinnas kui Tartus. Kokku panustasime 73 töötundi ehk umbes kaheksa täistööpäeva. Tundsime end väga oodatuna, sest Toidupanga koordinaatorid olid väga sõbralikud, selgitasin meile nii organisatsiooni toimimist kui ka detailselt seda, kuidas kõige kvaliteetsemalt ja efektiivsemalt toidupakku komplekteerida ja milliseid töövõtteid kasutada.
Tallinnas oma aega ja töökäsi panustades saime peva lõpuks ka meeldiva üllatuse osaliseks – Toidupank pakkus meie töömesilastele mõnusa ühise lõuna 😊. Töö tegemiseks kandsime loomulikult näomaske, aga ka TOidupanga tööpõllesid ja kindaid enda ja toidu kaitsmiseks. Veetsime üheskoos mõnusa päeva töörutiinist väljaspool ja teadmine, et ka tänu meile saab nüüd üks pere või üksi elav inimene kuskil Eestis toidu oma lauale, teeb meid veel pikaks ajaks rõõmsaks!
Aitäh meie kolleegidele, kes oma aega Toidupangale panustasid: Ege, Rain, Tatjana, Simon, Jaanus, Martin Kõiv, Elari, Anton, Siim, Karl, Andrus, Lauri, Jürgen, Martin Kaup, Ragner, Dmitiri, Kristiina, Mahdi, Madis, Mare, Helina ja Ly.
Juba 2 aastat järgemööda kannab Creditinfo Eesti uhkusega märgist “Annetame aega”.
Postituse teema
×

Creditinfo Operations