icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Company in Estonia OÜ toob Eestisse uusi investeeringuid

10. mai 2021

Sel aastal viiendat sünnipäeva tähistav Company in Estonia OÜ on leidnud oma kindla turuosa ärinõustamise valdkonnas. Ettevõtte müügikäive on igal tegevusaastal kasvanud üle kahe korra. Käesoleval aastal prognoositakse üle poole miljoni eurost müügitulu.
Creditinfo tunnustas firmat kõrgele krediidireitingule ja headele finantstulemustele viitava eduka Eesti ettevõtte tiitliga. Oma igapäevase äritegevusega panustab Company in Estonia nii Eesti majanduse kui ka eetilise ja stabiilse ärikultuuri arengusse.

Avatud maailmale

Company in Estonia on igal aastal mitmesajale ettevõttele väravaks Eesti turule sisenemisel. Investoritest kliendid hindavad kõrgelt Eesti ettevõtjasõbralikku ärikliimat: vähest bürokraatiat äritegevusega alustamisel, lihtsat ja soodsat maksusüsteemi, head digivõimekust, haritud tööjõudu ja mitmeid muid tegureid.

Company in Estonia meeskond aitab asutada ja arendada ettevõtteid Eestis. Klientidele tutvustatakse kohalikku ettevõtluskeskkonda ning nõustatakse finants- ja juriidilistel teemadel. Lisaks ettevõtete asutamisele, raamatupidamisteenustele ja juriidilistele konsultatsioonidele pakub Company in Estonia abi turuanalüüsi läbiviimisel, müügi- ja turundustegevustega alustamisel, kinnisvaratehingutel, veebilehe arendamisel, personali värbamisel ning muudes ärikriitilistes tegevustes.

Ettevõtte tegevjuht ja juhatuse liige Arvid Miller

Raske aeg paneb pingutama

Globaalse epideemia mõjud ei ole kedagi puutumata jätnud. Mõned ärivaldkonnad õitsevad kasvanud nõudluse ja innovaatiliste arengute tuules. Paljud seevastu kiratsevad ja pingutavad, et seiskunud äritegevuse juures ellu jääda. Epideemiajärgsel stabiliseerumise perioodil võib prognoosida uut globaliseerumise tulva, kus otsitakse väljundit uutel turgudel. Company in Estonia professionaalne meeskond on saabuvateks väljakutseteks valmis. Vaatamata keerulisele olukorrale maailma majanduses värbas ettevõte 2020. aasta lõpus kaks uut spetsialisti.

Ettevõtte portfelli on lisandunud uusi teenuseid. „Meil on põhjalik oskusteave mitmes tulusas ärivaldkonnas, mida jagame meeleldi oma klientidega, aidates neil äri arendada. Eestis kehtib praegu soodne seadusandlus krüptorahaga kauplemiseks ja pakume konsultatsioone krüptoraha litsentsi taotlemisel. Teine valdkond, kus targalt tegutsedes on võimalik lühikese ajaga globaalne haare saavutada, on Amazonis äri arendamine. Amazon on maailma suurim veebipõhine kauplemisplatvorm, kuhu sisenemise lävend on jõukohane alustavale ettevõtjale ja kus kasvupotentsiaal on piiritu,“ tutvustab Company in Estonia tegevjuht Arvid Miller.

„2020. aastal ellu viidud olulisemate äriprojektide seas võime ära märkida enam kui kolmekümne rahvusvahelise IT-ettevõtte asutamise ja arendamise; mitmete ettevõtete auditeerimise toetamise; Ameerikast, Leedust ja Serbiast pärit firmadele tütarettevõtete asutamise Eestis; enam kui kahekümne Amazonis kaupleva ettevõtte asutamise ning paljudele klientide juriidilise nõustamise,“ loetleb ettevõtte jurist Mihhail Šulkin möödunud töise aasta saavutusi.

Ettevõtte jurist ja juhatuse liige Mihhail Šulkin

Usalduskrediit teenitakse pühendumisega

„Usaldus meie suhtes ei teki iseenesest. Pingutame meeskonnaga selle nimel, et meie teenused oleksid kvaliteetsed, kiired ja usaldusväärsed. Partnerina tahame alati olla oma klientide kõrval, et neile väärtust luua,“ selgitab tegevjuht ettevõttele edu toonud põhimõtteid. „Meie kliendibaasis on üle 1000 kliendi, keda aktiivselt teenindame. Meie klientide peamised tegevusvaldkonnad on veebiäri, logistika, infotehnoloogia, krüptoraha teenused ja rahvusvaheline kaubandus. Kliendid on tunnustanud meid professionaalsuse eest. Viime lubatud asjad alati eduka lõpuni,“ räägib Miller.

„Meil on kliente üle 100 erinevas riigis. Peame kohanema kõigi klientide soovide ja vajadustega ning leidma nende jaoks rahuldavad lahendused äritegevuse laiendamiseks Eestisse. Seda saame teha ainult individuaalse lähenemisega igale kliendile. Oluline on jääda paindlikuks, eriti keerulistel aegadel nagu praegu,“ lisab Arvid Miller.

„Meie tugevus on alati olnud ettevõtlusteenuste turu trendide mõistmine ning seeläbi oleme arenenud ja häid tulemusi saavutanud. Aastal 2021 planeerime märkimisväärselt laiendada pakutavate õigusteenuste hulka, kuna enamik meie kliente tegutseb korraga kahes või enamas riigis ja nende riikide seadusandlus võib olulisel määral erineda,“ võtab Mihhail Šulkin tulevikuplaanid kokku.

Loe ka varem ilmunud artiklit: „Edukas Company in Estonia aitab Eestisse luua uusi edukaid ärisid“

Uuri ettevõtte kohta lähemalt.

Postituse teema