icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Eesti ettevõtetel on piirkonna lihtsaimad võimalused sanktsioonide kontrolliks

26. aug. 2022

Ukraina sõja algusest on Creditinfo Eesti kiirendanud investeeringuid sanktsioonide kontrolli lahendustesse. Tänaseks on Eesti ettevõtetel lai valik võimalusi, kuidas veenduda, et ettevõtte tänased kui ka homsed kliendid ja äripartnerid ei kuulu sanktsioneeritud isikute hulka.

Creditinfo Eesti tegevjuhi Ege Metsandi sõnul laiendas ettevõte juulikuus e-Krediidiinfo portaali funktsionaalsust ning nüüdsest saab iga kasutaja seal teostada paari klikiga huvipakkuva eraisiku või ettevõtte kohta taustakontrolli.

„Olles liitunud portaaliga, piisab kui sisestada sanktsioonide kontrolli lahtrisse huvipakkuva eraisiku või ettevõtte nimi ja meie süsteem annab teile ülevaate enam kui 225 riigi ja rahvusvahelise organisatsiooni sanktsioonide andmebaasidest, säilitades tulemuse aja- ning allikatempliga päringute arhiivis, et seda vajadusel siis hiljem analüüsida või esitada tõendina järelevalvemenetlustes“ viitas Ege Metsandi.

Nii on kasutaja kindel, et tema kliendibaasis ei ole isikuid, keda on sanktsioneerinud USA, EL, ÜRO ja teised olulised riigid ja organisatsioonid. Ühe päringu hind on seejuures jõukohane ka väike-ettevõtetele ning tunduvalt madalam, kui iseseisvalt erinevate baaside läbikäimiseks kulunud aja hind.

NÄIDIS sanktsioonide raportist: https://www.e-krediidiinfo.ee/sanktsioonid/naidis

Postituse teema