icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Creditinfo lõputööde konkursi võitis Tartu Ülikooli magistrant

26. sept. 2023

AS Creditinfo Eesti kuulutas käesoleva aasta kevadel välja lõputööde konkursi, mis oli suunatud rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise, aga ka riskide juhtimise ning rahvusvaheliste sanktsioonide rakendamisega seotud uuringutele.

Konkursi eesmärgiks oli valdkonna tudengite hulgas teadlikkuse tõstmine teema olulisusest, samuti noorte innustamine ja ideede kogumine Creditinfo poolt tulevikus elluviidavateks plaanideks.

Tööde hindamiskomisjon koosnes valdkonna ekspertidest – Eesti Vabariigi Rahapesu andmebüroost kuulus komisjoni Laura Aus (asejuht finantssanktsioonide rakendamise valdkonnas) ja ning tunnustatud advokaadibüroost COBALT Kaarel Eller.

Konkursile laekunud töödest valis komisjon võitjaks Tartu Ülikooli magistritöö: Victoria Helenurm – “Majandusaasta aruande mitteesitamise tõttu äriregistrist kustutamise prognoosimine Eesti ettevõtete näitel“

Auhinnalise teise kohaga otsustati pärjata samuti Tartu Ülikooli magistritudengit: Ketriin Laumets – „Rahapesu ja terrorismi rahastamise riskide maandamine virtuaalvääringu teenuste pakkumisel“.

Võitjaks valitud Victoria Helenurm pälvis oma lõputööga ka auhinnalise peapreemia 1000€.

Creditinfo tänab komisjoni liikmeid ning kõiki valdkonnas tudeerivaid tudengeid.

Postituse teema