icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Krediidireitingud – värsked andmed ja uus sisu

25. sept. 2007

Uute, 2006. majandusaasta aruannete põhjal arvutatud reitingud on olemas juba 22 000 ettevõtte kohta. Lisaks andmetele on uuenenud ka krediidireitingu sisu. Nüüdsest sisaldab reiting konkreetset krediidilimiidi soovitust ettevõtte kohta ning selliseid finants- ja majandusseisu iseloomustavaid parameetreid nagu krediidiriski tase ja lühi- ning pikaajalise maksejõuetuse tõenäosus. 

Krediidireitingu näol saate põhjaliku ülevaate oma äripartneri või konkurendi finants- ja majandusseisukorrast ning maksekäitumisest eelmisel majandusaastal. Krediidireitingut soovitame kasutada ka selleks, et teada saada, millist informatsiooni krediteerijad ja koostööpartnerid Teie ettevõtte kohta saavad. 

Postituse teema