icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Krediidijärelevalve aitab tegeleda viivitusse sattunud klientidega

25. apr. 2019

Kui soovite kiirendada arvete laekumist viivitusse jäänud klientide hulgas, siis jätke see meie hooleks!

Creditinfo krediidijärelevalve tegeleb Teie ettevõtte nimel viivitusse jäänud klientidega nii, et säiliks hea kliendisuhe ning ei tekiks ebameeldivaid vaidlusi. Me suhtleme klientidega kandes Teie väärtusi olles ettevõtte jaoks professionaalne krediidihaldur.

Krediidijärelevalve aitab tegeleda viivitusse sattunud klientidega

Creditinfo krediidijärelevalve teenus on arve meeldetuletusi teostav lahendus, mis võimaldab viivitusse sattunud kliendile saata meeldetuletusi posti, e-posti, sms-i teel, teha meeldetuletuskõnesid, kanda võlglasi Ametlikku Maksehäireregistrisse ja lõpetada maksehäired, edastada võlanõudeid inkassopartnerile.

Mida krediidijärelevalve teenus minu ettevõttele annab?

Creditinfo krediidijärelevalve teenus muudab krediidijuhtimisprotsessi Teie ettevõtte jaoks oluliselt tõhusamaks, sest:

 • Kiirendab arvete laekumist;
 • Aitab lahendada arusaamatusi kaupmehe ja kliendi vahel (arve puudumine, toote või teenuse kvaliteedi küsimused);
 • Vähendab võlgnevusi;
 • Hoiab kokku IT ja personali kulutusi;
 • Säilitab hea kliendisuhe, sest kõik tegevused tehakse Teie nimel, mis inkassoteenuse puhul võib kannatada;
 • Paraneb klientide maksekäitumine;
 • Teenus toimub iga nädal sõltumata riigipühadest või pikemast puhkenädalast (nt jõulunädal);
 • Kõik toimingud logitakse ja säilitatakse;
 • Automaate võlanõuete edastamine inkassopartnerile.

Veelgi mugavam on selle juures see, et kogu krediidijärelevalve protsess on teile nähtav igal ajal ja kohas läbi e-Krediidiinfo veebikeskkonna või Teie CRM-s.

Kuidas krediidijärelevalve teenus toimib?

Tänu automatiseeritud programmidele on krediidijärelevalve teenus väga turvaline, sest andmefailid liiguvad liidestuse teel. Kõik krediidijärelevalve toimingud logitakse ning salvestatakse e-Krediidiinfo veebiportaalis ja tagasisideraportites. Lisaks sellele meie krediidihaldur jagab nõu ja soovitusi lähtuvalt krediidijärelevalve toiminguteks. Näiteks menetlusskeemi muudatused, kas teha rohkem kõnesid või hoopis saata SMS.

 • Teie saadate meile oma viivitajate andmed failiga;
 • Meie sisestame Teie viivitajad krediidijärelvalve programmi;
 • Programm lisab riski- ja tõenäosusnäitajad, et teostada võimalikult täpselt krediidijärelvalvet
 • Vastavalt kokkulepitud menetlusskeemidele (mis koostatakse koos krediidihaldurigal) ja riskidele saadetakse võlgnike nimekirjad erinevatesse keskustesse (post, kõnekeskus, sms, Ametlik Maksehäireregister);
 • Kõik meeldetuletuskirjad on Teie firma blanketil ning kordusarved on identsed kliendi arvetega;
 • Kõik kõnekeskuse kõned tehakse kliendi nimel;
 • Krediidihaldur vaatab kogu informatsiooni läbi ja otsustab, kas arvuti poolt tehtud ettepanekud kinnitada või mitte;
 • Keskused teostavad vajaminevad toimingud;
 • Programm koostab koondraporti ja saadab selle Teile.

Näiteks kindlustusjuhtumi puhul on võimalik kindlustusandjale tõendada, et võlgnevuse osas on tehtud krediidijärelevalve toimingud. Kontaktandmete puudumisel otsib Creditinfo erinevatest andmeallikatest toimivad kontaktandmed. Creditinfo helistab kontrolli eesmärgil üle 50 000 ettevõttele aastas ning säilitab info Kvaliteediregistris.

TF Bank – krediidijärelevalve klient juba kuus aastat

TF Bank on olnud Creditinfo krediidijärelevalve teenuse klient aastast 2013. Aastatega on kasvanud stabiilne ja lojaalne partnerlussuhe, millest räägib lähemalt TF Bank Eesti filiaali juhataja Vilma Sool.

“Creditinfo krediidijärelevalve teenus on minu jaoks professionaalne käepikendus, mis aitab mul tegeleda klientide võlgnevustega ilma, et peaksin selleks oma aega kulutama teiste oluliste tööde pealt,” ütleb TF Bank filiaali juhataja Vilma Sool.

Kõige tugevamaks peab Sool krediidijärelevalve teenuse puhul Creditinfo aastatepikkust kogemust, põhjalikku “know how” ja personaalset klienditeenindust. “See teadmine, et meie kliendibaasi eest hoolitseb väga kõrgel tasemel krediidihaldur, kellega on võimalik iga päevaselt suhelda, tagab turvatunde kogu meeskonnale,” lisab Sool.

“Lisaks professionaalsetele halduritele ja personaalsele suhtlusele on Creditinfo krediidijärelevalve süsteem väga turvaline ja hästi sisse töötatud teenus. Tänu ühendatud programmidele on meil võimalik hoida all süsteemikulusid, sest me ei pea eraldi selleks midagi ehitama või juurde ostma. Võlglaste andmed liiguvad kiiresti läbi liidestatud süsteemide, mistõttu oleme alati ühises infovoos ning mul alati võimalik end kursis hoida ka läbi E-Krediidiinfo portaali,” täiendab Sool.

Tutvu krediidijärelevalve teenusega lähemalt meie kodulehel või sisse logituna e-Krediidiinfo portaalis.

Postituse teema