icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

MINUCREDITINFO.ee – pakub lihtsat võimalust hoiduda võlglastest

10. märts 2022

Kui ettevõtted saavad omavahelistes tehingutes abi õigusraamist & professionaalselt korraldatud taustakontrollist, siis eraisikud peavad omavaheliste tehingute korral olema ettevaatlikumad.

Uudistest käib järjepidevalt läbi, kuidas värsked üürnikud on osutunud kroonilisteks võlglasteks või kuidas väljastatud väikelaen jäi tagasi tasumata.

Kui alustad rahalist suhet, kontrolli tausta

Kui võtad oma korterisse uue üürilise, hakkab tema maksekäitumine otseselt mõjutama sinu heaolu. Esimenegi hilinemine üüri maksmisel paneb sind raskesse olukorda üürikorteri ülalpidamisel. Seepärast on mõistlik ennast selliste riskide eest kaitsta ning teha enne üürnikule taustakontroll.

Minucreditinfo.ee leheküljel maksab selline raport 2.50€ ning aitab Sinul selgeks teha, ega üürnikul ei ole varasemaid võlgasid.

Hea valik taustakontrolliks on ka paluda üürnikult endalt, et ta läbi MinuCreditinfo.ee keskkonna jagaks enda maksehäire raportit Teiega. Nii on mõlemad osapooled loonud kohe tehingu eel usaldusliku ärisuhte.

Teisele eraisikule laenu andes tuleks kindlasti eelnevaid võlgu uurida

Pangandussüsteemi kõrval on aina levinum finantseerimisviis ka eraisikute vahelised väikelaenud. Kui olete otsustanud antud turul kaasa lüüa, on ääretult mõistlik enne igat laenu väljastamist tellida laenaja kohta põhjalik taustaraport.

Minucreditinfo.ee leheküljel annab 6.50€ maksev eraisiku faktiraport ülevaate isiku kinnisvarast, ettevõtetest ning kõikidest registreeritud võlgadest (maksuameti jt. osapoolte ees). Usaldust tekitav faktiraport on üks samm turvalisema laenamise suunas.

Eraisikute annetused võivad tihti sattuda võlglaste kätte

Eesti majanduskasv on aidanud eestlastel olla igal aastal aina heldem annetaja, mis on paraku aktiveerinud ka mitmed petturid. Nii võime sotsiaalmeedias kohata mitmeid postitusi, kus hoiatatakse võlts-abivajajate eest, kes teeseldud hädas olles korjasid heausksetelt annetajatelt tuhandeid eurosid.

Ka eraisikule suuremaid summasid annetades on mõistlik Minucreditinfo.ee lehe abil teha kiire taustakontroll abiküsija suhtes. Nii on kindlam, et saadetud abi jõuab kirjeldatud tervise- vm probleemide katteks, mitte ei toida küsija uusi võlasuhteid.

Postituse teema