icon
Linkedin Facebook Instagram YouTube SoundCloud Twitter

Kaubamaja pakub koostöös Creditinfoga uusi ja mugavaid makselahendusi

20. märts 2024

Kaubamaja (TKM Grupp) on Eesti juhtiv jaemüügiettevõte, mis sai alguse 1960. aastal avatud Tallinna Kaubamajast, tänaseks on Grupp oma ärisid oluliselt laiendanud ning kasvanud mitmekülgsete ärisuundadega ettevõtete grupiks. Gruppi kuuluvad muuhulgas Kaubamajad Tallinnas ja Tartus, Selveri supermarketid, I.L.U. poed ja automüügisalongid ning 2020. aastast ka TKM Finants AS (TKMF). Koostöös TKM Grupiga on TKMF pühendunud pakkuma klientidele parimat võimalikku ostukogemust, otsides pidevalt uusi ja innovaatilisi lahendusi.

Creditinfo Eesti AS on üle 30 aastase finantskogemusega juhtiv krediidibüroo Eestis ja kogu Balitkumis. Creditinfo aitab Eesti ettevõtteid, finantsasutusi, eraisikuid ja valitsusasutusi informeeritud otsuste tegemisel koostööpartnerite tausta ja krediidiriski hindamisel, pakkudes nii andmeid kui ka tööriistu oma käibe kasvatamiseks, krediidikahjude vähendamiseks ning taustainfo kogumiseks.

Kliendi vajaduste ja ootuste täitmine
Klientide ootused erinevatele ja konkreetsest vajadusest lähtuvatele makseviisidele on kasvanud iga aastaga. See omakorda innustab kaupmehi pakkuma õigel hetkel kaasaegseid, mugavaid ning kiireid makselahendusi. 2023. aastal asusid TKMF ja Creditinfo koos looma lahendust, et tuua TKM Grupi klientideni uued makselahendused. Koostöö eesmärk oli pakkuda klientidele senise Partner Kuukaardi ostulimiidi kõrvale ka järelmaksu ja BNPL (Buy Now, Pay Later) lahendusi.

Uute teenuste väljatöötamisel oli TKMF-ile ülioluline mõista oma klientide vajadusi ja ootusi ning neid täita. Kaasaegsed kliendid soovivad mugavat ja kiiremat ostukogemust, mis samal ajal oleks usaldusväärne ja turvaline.

Koostöö Creditinfoga: partnerlus, kuhu on kaasatud kauaaegne kogemus koostööst finantssektoriga
Koostööpartneri valikul oli TKMF-ile oluline usaldusväärsus ja pikaajaline kogemus finantsteenuste valdkonnas.

Creditinfo pakub laia valikut lahendusi, mis aitavad ettevõtetel paremini hallata riske ja pakkuda klientidele paremaid teenuseid. Koostöös TKMFiga loodi järelmaksu ja BNPL-i lahendused, mis sujuvalt integreeriti TKM Grupi olemasolevate süsteemidega. TKMF teeb kvaliteetseid krediidiotsuseid, kasutades nii standardset krediidibüroo andmestikku (sh Eesti suurima maksehäireregistri infot) kui ka nõusoleku baasil ja PSD2 direktiivi alusel kliendi kontoinfot ning Creditinfo poolt pakutavat KYC andmestikku.

Edukas partnerlus: Eelised klientidele ja ettevõtetele
Koostöös Creditinfoga välja töötatud uued järelmaksu ja BNPL-i lahendused on toonud TKMF-ile mitmeid positiivseid tulemusi: uued võimalused ostude finantseerimisel on kasvatanud lõppklientide hulka.
Kõige olulisem on aga see, et krediidikahjud püsivad soovitud tasemel ja klientide rahulolu on suurenenud. See näitab, et uued lahendused vastavad klientide vajadustele ning aitavad neil teha mugavamaid ostuotsustusi.

TKMF hindab koostööd Creditinfoga kõrgelt ja usub, et see on toonud kasu mõlemale poolele, aidates TKMF-il pakkuda klientidele uusi ja mugavaid lahendusi ning Creditinfol kasvatada oma väärtuslikku kogemust jaemüügisektoris, täiustades ja kohandades oma lahendusi vastavaks jaemüügiettevõtete vajadustele.

Koos oleme loonud Eesti elanike jaoks paindlikumad võimalused meelepäraste ostude tegemiseks.

Postituse teema